[]

Adnan Oktar'in olayi ne ?

Selam gecenin bu saatinde sinavlara calismak yerine duyuruda takilanlar,

Bir iki gundur Adnan Oktar'i takip ediyorum - dinliyorum. Eskiden Youtube videolarini biliyordum sadece, onlarin da pek cogu ya kedi canini senin ya da yanindaki kadinlar ile ilgili idi.

Adamin sohbetini dinliyorum, dogru duzgun konusuyor, her an kedi canini senin demesini bekliyorsunuz ama demiyor, her an muzik cikip dans etmesini bekliyorsunuz ama etmiyor. Ciddi seyler konusuyor bildigimiz. Yerine gore dogru seyler de soyluyor.

Bu adam kendi capinda bir din bilgini - alimi vs.. dinle ilgili birisi.

Etrafina bu kadar kadin koymasinin sebebi ne ki?

Ilgi cekmek - rating toplamak - daha buyuk bir kitleye ulasmak icin mi yapiyor bunu ? Kadinlar da bir seye benzese, silikon + bolca makyaj ile ben onlardan daha guzel olurum bu adam halimle :)

Kendi capinda din ile ilgilenen diger kisilere bakiyoruz, sonra AO'ya bakiyoruz, konusmalar benzer sekilde olsa bile ortam cok farkli. Bunun sebebi ne?

 
1. adam seviyor karılı kızlı ortamları
2. ilgi çekiyor, mürid olmak isteyenler çoğalıyor.

  • dafuq  (01.04.14 00:04:17) 
hep din konuşup, etrafındakileri dinden çıkarabilecek yegane insanlardan birisi kendisi.


  • brkylmz  (01.04.14 00:04:36) 
Para
Para
Para

Resimler için yalı kiraladigini ve o kizlarin yuksekokul mezunu olup aylik maasla calistiklarini biliyoruz.
  • kya  (01.04.14 12:04:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.