[]

Sigara ve Kendini İfade Etme İlişkisi?

sigara içerken, yazdıklarım ve konuşmalarım daha kabul görür oluyor. anlatımım daha sürükleyici, kelime hazinem daha geniş oluyor. herhangi bir mevzuda konuşup yazacaksam, sigara var ise elimde kendimi sanki daha rahat hissediyorum. bazı duyurularımdan, sözlükte yazdıklarım dan da görülebilir aslında durumum. sigara içerken yazdıklarım ile içmediğim anda yazdıklarım arasında gözle görülür, kulakla onaylanır fark oluşuyor. nedir bunun açıklaması/sebebi?

7 senedir sigara kullanıyorum.

ek: tikler gelecek. markete gidiyorum.

 
eldeki verilere göre:

1- "türk'ün aklı ya kaçarken ya sıçarken çalışır" diye bir atasözümüz var. canım atalar.
2- sigara bir şekilde kabızlık engelleyici, yani sıçtırmaya yarıyor. sigarayı bırakanlardaki genel kabızlık sorunu: eksisozluk.com

sonuç olarak: doğrudan olmasa bile sıçarken çalışmaya programlı beynimize çalışçalışçalış diye baskı yapıyor, haliyle dolaylı yoldan da olsa sigara akıl çalıştırıyor, kendini ifade etmeyi de güçlendiriyor.

ha "ben sigara içerken kendimi bir clint eastwood(temsili: media0.giphy.com ) bir sophia loren (temsili: img21.mtime.cn ) gibi hissediyorum" denilirse, sonuçlar farklı olabilir.
  • kelime dogru  (31.03.14 19:07:32 ~ 19:14:38) 
allen carr videosunu izlersen bu ve benzeri alışkanlıklarının analizi mevcut. Youtube da bulabilirsin.


  • oldboy  (31.03.14 19:36:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.