[]

ygs sonucum ve lys için fikir danışmam

üniversite öğrencisiyim, sınava giriş amacım tekrardan başka bir bölüm okumak. ygs sonucum bu:
i.imgur.com
bu derecelerden sonra mf1 puan türünde veya mf4 puan türünde ilk 5000'e girmek mümkün mü? zor mu? ne kadar ihtimal verirsiniz? ona göre sınava girmeyi, sınava çalışmayı düşünüyorum.


 
girilir tabi, 6bin kişi nedir ki ya? zaten onların yaklaşık 1000-1500'ü tm'dir, fen sınavına girmezler falan. gayet iyi sonuç bana sorarsan çalış. matematik daha önemli mf1'de sanırım ayrıca. ona yüklen.


  • signore  (31.03.14 18:52:25) 
aslında osym sistemi değişmiş sanki. 4 5 yıl öncesine göre eski soru tipleri yoktu, biraz bilgi ağırlıklıydı. özellikle türkçe, sosyal ve kimyada çok şaşırdım. tamamen değişmiş soru tipleri. bilsem sınavdan önce kimyaya filan bakardım az.


  • gonul_isleri  (31.03.14 19:18:14) 
lys tamamen bilgiye dayalı. ygs'de 0 bilgiyle girsen bile yorumla falan idare edersin de lys imkansız. ama sıralaman iyi cidden.


  • signore  (31.03.14 21:26:43) 
tabi lan manyak mısın.

şaka bir yana cidden iyi sıralaman, özellikle matematik ve fende yaptıklarının üstüne lys de yaptıklarınla çok rahat 5000+ ya çekebilirsin. eğer bir hedef belirlediysen bence çalış, bu sıralama ile tutturursun.
  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (31.03.14 21:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.