[]

Akp türevi partilerde güzel kız olmama sorunsalı

Ben hiç çevremde dahil akpli olan güzel kız görmedim .Güzel kızlar neden hep chpli ve ya tkpli ? İsterseniz siz de araştırın.




 
tkp'liler de genelde feminist tayfadan ve kürt oluyo be moruk. kara kaşlı kara gözlü, at ağızlı, büyük burunlu hepsi. bi de işte feministlikten gelen kıllılık var.

ldp'li kızlar mesela çok daha güzel oluyorlar. çünkü babaları liberal, dolayısıyla zengin, dolayısıyla kızlar da bakımlı. kaşlarını falan aldırıyorlar tkp'lilerin aksine. ya da chp'lilerin aksine koyu kemalist olmuyorlar. sevişirken kulağıma "gayrıssafi milli hasıla" diye fısıldamıştı bir tanesi, hiç unutmam.

hdp'lilerde de iyi iş var bak. bir kızmı tamam koyu kürtçü ama bir kısmı da tam hipster. bembeyaz tenli, boyalı kızıl saçlı, wayfarer gözlüklü minnoş kızlar. vereceksin küsküyü onlara, acımayacaksın.


//edit: başlık komik ve absürd geldi, tutamadım kendimi. yaptığım tüm seksist tespitlerden dolayı elbette özür dilerim.
  • hjarteblod  (31.03.14 16:59:45 ~ 17:00:21) 
güzellik ideoloji ile değil genlerle aktarılır.

akpli anlayışın türbanlı kadınlar ise ben bir sürü dehşet güzel türbanlı kadın gördüm.

chp'nin kalesindenim.

böyle saçmasapan söylemler yapmayın.
  • goldentitan  (31.03.14 17:04:07) 
chpde genlerin etkisi var. tkpli guzel kiz cok denk gelmedi ama mhpliler guzel.


  • madeleine elster  (31.03.14 17:07:43) 
Nagehan Alci guzel gibi. Zerre hazzetmem kendisinden, o ayri.


  • fortisvita  (31.03.14 17:16:08) 
tek derdimiz de buydu zaten.. var güzel kız benim kuzenlerden biri baya güzeldir..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (31.03.14 17:18:01) 
valla onu bunu bilmem de bilkent'deki türbanlılar cok güzel oluyor genelde lan. bası kapalı o kadar güzelse (ki arkdaslarımda onayladı) bası acık baya manken gibidirler herhalde. normal bası acık kızlardan ilgi göremiyoruz acaba muhafazakar ayağına onları mı denesem :P


  • fransızkalanadam  (31.03.14 17:19:20) 
araştıracak başka şey kalmamış sanırım. neyse anlayışla karşılıyorum, yaşananlar herkeste kafa yaptı.


  • kirazıseviyorum  (31.03.14 17:21:11) 
@want2die çirkin de değil şimdi :)


  • buhebu  (31.03.14 17:54:00) 
cevabı gayet basit. chp burjuva partisi. zenginler güzel kadınlarla evleniyor, çocukları da güzel oluyor.


  • 386 dx  (31.03.14 18:02:54) 
ne kadar sığsınız. insanların güzelliği, yakışıklılığı %10 allah vergisiyse %90 bakımlılıktan ileri gelir. bakım da genelde parayla yapılan bişey. yani zenginlik = güzellik.

bu tespiti yapamayıp parti parti bölme mantığı gerçekten gerizekalıca. bi de feminist kıllığı vs diyen çıkmış. öf, bu zeka kokulu platformda niye takılıyosam ben.
  • mrz breezy  (31.03.14 18:18:59) 
heteroseksüel kadınların güzellik konusunda ahkam kesmesini oldum olası anlayamadım. bu tamamen dürtüsel bir his. kadın göze güzel geliyorsa güzeldir, gelmiyorsa değildir. %90 allah vergisi %10 bakımlılık çok daha gerçekçi bir oran.


  • 386 dx  (31.03.14 18:33:43) 
Yok lan eski kiz arkadasim akpliydi. Guzeldi allahi var. :)


  • farrytikki2  (31.03.14 20:01:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.