[]

kedimi kaybettim.

pankreatit diye bir hastalıkan. mutsuzum. öyle işte. hiç geçmeyecek gibi. sizin hiç bir ev hayvanınız öldü mü?




 
ben de kaybettim ama benim kedim bi arabanın altında da kalmış olabilir. günlerdir bekledim gelmesini ama yok, gelmedi. ya da başka kedilerle çekti gitti. son zamanlarda çok takılıyordu çünkü başka kedilerle..


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (31.03.14 16:59:43) 
biçok kedimi ayrıca sokakta beslediğimiz kedilerimi kaybettim hatta kendim gömdüm. Onların yaşarken de bir melek olduğunu düşünüyorum.

Bizim gibi bir bilinç düzeyine sahip olmadıkları için daha mutlular bence. Geldi ve geçti, hepimiz gibi. Böyle birisi olduğun için tanımasam da senin adına sevindim.
  • oldboy  (31.03.14 17:01:11) 
geçiyor hocam... ancak iz bırakıyor. Kendi adıma hala ara ara içim sızlar..hayvan sevmeyen kolay kolay anlayamaz. Kaybınız için üzgünüm ve acınızı paylaşıyorum..geçecek, biraz sabır.


  • ned flanders  (31.03.14 17:05:33) 
tanımadıklarıma bile üzülüyorum, tanıdıklarımı düşünemiyorum. benim olanın gidişini hayal bile edemiyorum. sabır dilerim.


  • kirazıseviyorum  (31.03.14 17:07:39) 
yapcak bişi yok allah sabır versin
ama sen ona elinden gelen en iyi hayatı sundun, iyi olsun diye herşeyi yaptın, o şanslılardandı.
öyle düşün...
  • rentts  (31.03.14 17:12:55) 
çok üzüldüm Allah sabır versin. zaman her şeyin ilacı.


  • yue  (31.03.14 17:28:29) 
Hayat bu maaelesef öleceğinizi nasıl bilerek yaşıyorsanız bu da bunun bi parçası, insanlar ailesini sevdikleri insanları kaybediyor kaybedicez biz kaybedene kadar, insan bunu düşününce ğek ağır gelmiyor çünkü sistemin kendisi zaten çok ağır.


  • wrayburn  (31.03.14 17:32:39) 
bizim de kızımız kanserden ölmüştü. evin bir ferdiydi, çok seneler oldu ama acısı hala taze. kardeşim ölmüş gibi geliyor, birlikte büyümüştük 13 sene. ilkokuldaydım bize geldiğinde, üniversitedeyken kaybettim. zor.
ama gene de yaşanmışlıklar ve anılar güzel.

  • innerbliss  (31.03.14 18:31:23) 
kuşum kaçtı. gülmeyin çok üzülmüştüm.


  • klakie  (31.03.14 19:06:12) 
başın sağolsun, en azından hayatta olduğu müddetçe sokaklardan daha iyi bir hayat sundun.

eksisozluk.com
  • kayranin kedisi  (31.03.14 21:53:29) 
Başınız sağolsun. @kirazıseviyorum'un yazdıklarını okuyunca adeta kendim yazmışım gibi geldi. Bir gün öleceklerini düşününce bile ağlıyorum, o gün gelince nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum. Bir yandan da onlara sokakta yaşayabileceklerinden çok daha güzel ve uzun bir ömür verebildiğimi düşünerek avutuyorum kendimi. Birazdan bir tanesi ağladığımı farkedip suratımı patileyecek, dünyada ölüm yokmuş gibi yaşamaya devam edeceğiz yine.


  • witcher  (31.03.14 22:36:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.