[]

ankara yerel seçim sonuçları

gece heyecandan ve sinirden uyumadım, o halde işe geldim ve şuan bilinmezlikten dolayı gerçekten çok bunaldım lan, uykusuzluktan da kafamı kaldıramıyorum.
birisi şuan ne olduğunu söylesin kısa özet geçsin yahu.



 
Şu anda kafa kafayalar, %1 fark bile yok, Mansur Yavaş geride. Henüz hepsi açılmadı. Fakat dün akşam olan biten dönen dolaplardan sonra muhtemelen bu haliyle kalmaz, CHP işin peşini bırakmaz diye düşünüyorum.


  • afush  (31.03.14 13:24:01) 
mansur daha oyların yarısı bile sayılmamışken tv'ye çıktı. bize bilgiler geldi, yüzde 7 fark atarak kazanacağız falan dedi.

sonra oylar sayıldıkça melih önde gidiyordu.

geç saatlerde mansur'un arayı kapattığı söylendi. aradaki fark yüzde 0,3'e kadar indi.

3-4 gibi mansur tekrar konuştu: "melihin oy aldığı yerlerde sayım bitti, çankaya ve yenimahalle kaldı, oralarda da yüzde 70-50 oyumuz var. 27 bin oy farkla kazanacağız. melih gökçek devri bitmiştir hayırlı olsun" dedi. bir de "sandıkta kazandığımızı masada vermeyiz" dedi.

mansur bunları söyler söylemez akp'nin oy oranı hızla artmaya başladı. fark önce yüzde 0,7 oldu. o ara sızmışım ben.

sabah kalktığımda fark 1,5 falandı herhalde. melih de çıkıp konuşmuş, zaferini ilan etmiş.

ama fb ve twitter'da hala sayılmayan binlerce oy olduğu bilgisi dolaşıyor. ne kadar doğrudur bilemem

edit: ay kusura bakma ben sinirden neremle okuduysam gecenin özetini istiyorsun sandım. şu anki durumu ben de bilmiyorum maalesef
  • kül  (31.03.14 13:27:42 ~ 13:31:01) 
sabah 6da bıraktığım gibi şuan sonuçlar. neden ilerlemiyor ne yapılıyor? itiraz mı var ve kesin kazanan daha açıklanmadı dimi?


  • karsinin aksisi  (31.03.14 13:28:41) 
  • Mackinaw  (31.03.14 13:32:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.