Giriş
(5)

Diş kırılması

the fat of the land
Merhabalar,Alt ön dişimin arka, dibe yakın bölgesi 4 sene önce kırılmıştı ve dolgu yapılmıştı. Dün seçim stresiyle yaptığım son derece spastik bir hareket sayesinde dolgumu düşürdüm. Yurt dışındayım ve 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim, kendi diş doktoruma görüneyim istiyorum. Dişimde hafif bir sızlam
Merhabalar,

Alt ön dişimin arka, dibe yakın bölgesi 4 sene önce kırılmıştı ve dolgu yapılmıştı. Dün seçim stresiyle yaptığım son derece spastik bir hareket sayesinde dolgumu düşürdüm. Yurt dışındayım ve 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim, kendi diş doktoruma görüneyim istiyorum. Dişimde hafif bir sızlama var. 2 ay beklemem daha büyük problemlere yol açar mı? Acil bir müdahele şart mı?

Teşekkürler.
0
the fat of the land
(31.03.14)
valla kendi dişim 2 hafta gece uyutmaz bi hale getirmişti beni, kanal tedavisiyle sonuçlanmıştı. Bence git doktora.
0
atom karincanin torunu
(31.03.14)
peki git gide mi artmıştı yoksa ilk günkü ağrısı direk uyutmayan cinsten miydi?
0
🌸the fat of the land
(31.03.14)
Git gide mi desem bilemedim ilk 1 hafta bişi yoktu ama sonra artarak artmıştı, ve ben öyle salağım ki başka dişimin ağrıdığını zannediyordum, ve bir daha küçüçük bir ağrıda dahi direkt doktora gitmeye karar verdim.
0
atom karincanin torunu
(31.03.14)
pekala teşekkür ederim.
0
🌸the fat of the land
(31.03.14)
düşen dolgu derin bir dolguysa ve iki dişin arasında yani zor temizleyebileceğin bir bölgedeyse 2 ay gibi bir süre de sorun çıkartabilir.kanala gitmeden en azından geçici bir dolgu yaptırabilirsin seni idare edecek.yüzeyel,çok derin bir dolgu değilse sen de iyi bakarsan idare eder ama soğuk sıcakta sızlar.özellikle gece ağrısı veya üstün basınca ağrı vermeye başlarsa hemen doktora gitmen lazım.
0
mek
(31.03.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.