[]

İtirazlardan sonra AKP'nin oyları azalır mı artar mı?

Şimdi sanırım şunda hemfikiriz ki; muhtemelen çoğu yerde seçimlerde usulsüzlük yapıldı. Oy sayıları çarptırıldı vs. Ben bu yapılan hileleri doğru kabul ederek soruyorum; yarışın yakın geçtiği yerlerde itiraz olur ve oylar yeniden sayılırsa, sonuç ne şekilde değişir? Yani bu sefer gerçek sayılar belirleneceği için AKP oyları düşecek mi, yoksa tekrar sayarken de YSK'dan hileler yapılacak ve değişmeyecek/AKP oyları artacak mı?

Not: Hileler tabii birden çok şekilde yapılmış olabilir. Birincisi, sayıyı yanlış yazmak; ikincisiyse oy pusulalarını değiştirmek. İkincisi olmuşsa zaten değişen bir şey olmaz da birini hilenin de yapıldığını düşünüyorum ben.


 
bi bok olmaz.
biz daha ne yapalım bilmiyorum ki!
oy verdik, sandığı bekledik. çağrı yaptık. hileleri duyurduk.seçime katılan tüm partilerin genel başkanlarından en alt ilçe teşkilatına kadar herkesin hala çıkıp yaygara koparmamasına hayret ediyorum.

afganistanda yapılan seçimlere döndü artık. neyin seçimi, neyil oylaması. neden yoruldu bu millet bu kadar.
  • jimjim  (31.03.14 11:17:35) 
Bahaneye gerek yok artık,


  • essoist  (31.03.14 11:35:17) 
oy çalanlar itiraz geleceğini de biliyor. onlar yolunu bulmuştur.


  • vizdilva  (31.03.14 11:59:31) 
vizdilva +1 minareyi çalan kılıfını hazırlar.


  • tuborg yesili  (31.03.14 12:02:11) 
Türkiye genelinde %50 alan bir partinin %45 almasına şaşırmanız şaşırtıcı bence.Ben sandıkta hile yapıldıgına inanmıyorum,sandık başında daha önce çalışmış biri olarak bunun imkansıza yakın olduğunuda söyleyebilirim.
itirazlar sadece kesin sonucun netleşmesi süresini uzatıyor başka da bir şey olmaz

  • srcns  (31.03.14 12:19:05) 
seçimlerde hile döndüğüne kesinlikle inanmıyorum kimse de inanmaz ancak yenilgiyi kabul edemeyen kişilerin sığınabilecek tek ama tek bahanedir bu


  • ssyumusakg  (31.03.14 13:56:36) 
demokrasiye hiç bir zaman inanmadım, kesinlikle gayet açıklar barındıran ve yeri geldiğinde gücü elinde tutan insanın çok rahat bir şekilde kullanabileceği bir sistem olduğunu hep biliyordum.

dün yaşanan örnekte görüldüğü gibi melih gökçek altından girdi, üstünden çıktı, tekrar seçti kendini, yıllardır seçtiği gibi.

sabah 6ya kadar birebir takip ettim elimdeki bütün imkanlarla, melih gökçek için tereyağından kıl çekmek kadar kolay oldu çünkü bu sistemin bütün açıklarını elinde tutuyor o adam, melihe bir şey olursa bütün ankarayı yanında dibe çeker.

yıl 2014 oldu, akp seçileli ne kadar zaman olduğunu hatırlayamıyorum bile, eğer şu dakikadan sonra 'yeaa sandığa güvenmiyorum' diyosanız kusura bakmayın da çok geçmiş olsun, iş işten geçti, ben burada 'oy kullanmak tamamen vicdan masturbasyonu yapmaktır adamlar ölülere, suriyelilere, olmayan insanlara oy kullandıracak yine kazanacaklar' diye her bir politik duyurunun altında wall of textlerle anlattığımda bana gelen cevaplar 'tatava yapma' oldu.

ysk dediğin kurumun kimin elinde olduğunu herkes biliyor, akpnin oylarının düşmeyeceğini, aksine her bir tekrar sayım yapıldığında daha da fazlalaşacağını da herkes biliyor.

devletin güvenebileceğiniz hiç bir kurumu kalmadı, belediye çöpçüsünden tut da milletvekillerine kadar kimse bulunduğu mevkiye hak ederek gelmedi, herkes birinin adamı olduğu için akp bu kadar güzel kadrolaşabildi, akp bu kadar sıkı durduğu için de gece 3de sayımlar durdurulup, melihin oyları o sandıklara dolduruldu.

çok dil döktüm, bunları hep anlatmaya çalıştım, geziden önce biber gazı nedir görmemiş adamlar 'yav he he' dedi geçti, dinlemediniz.

bazılarınız o kadar naif ve safsınız ki, demokrasiye güvenmek olsun sandık olsun laiklik konusunda olsun, özellikle mustafa kemalin askeri olduğunu düşünenleriniz, cidden çok üzülüyorum.

an itibariyle benim anlattığım ama sizlerin inanmadığınız, akpnin yaptığı bütün pislikleri görmüş bulunuyorsunuz, şu dakikadan sonra lütfen oturun kendiniz hesaplayın siyahı ve beyazı.
  • Mackinaw  (31.03.14 14:08:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.