[]

Kocaeli'deki ilginç girişim

Şu anda, akp'nin seçim otobüsü son ses, dombra çakması müziği ve ona eskort eden sivil araçlardaki enteresan insanlarla çığlıklar ve fiyuu sesleriyle Yahyakaptan dolaylarında dolaşıyorlar. ama durun durun burası olağan. rahatsız olan arkadaşım polisi mi arasak dediğinde gözlüklerimle polisinde onlara eşlik ettiğini gördüm. bu yasal mı diye sormuyorum ama, bu insanlıkmı diye soruyorum, öyle ki ilkinin günümüzde pek 1 önemi yok nasıl olsa.

edit: kudurdu lan bunlar, korna sesleri yetmedi, adamlar modifiye araçlarla gelip egzoz seslerini de aktif kullanır olmuşlar :)) O değil yazık la kimin çocuklarıysa :)


 
bence insanlık bu ülke için çok geride kaldı. insanlık olsaydı eğer bu ülkede çok yakın zamanda öldürülen gençlerin adını doğru düzgün ağzına almayan,alamayan birine bu ülkenin çoğunluğu oy vermezdi sanırım. insanlık bu ülke için geçerli olsaydı o kadar hırsızlığa, hukuksuzluğa, haksızlığa karşı bu denli üç maymunu oynamazdı bu ülke sanırım.

bence türkiye ile birlikte uzun uzun yıllar insanlık, hak, adalet, hukuk, insani değer, insan gibi yaşama gibi kavramlar aynı cümlede bile geçmemeli. birbirlerine çok uzaklar.
  • tuborg yesili  (31.03.14 01:43:25) 
gölcük'teyim ve bu tablo bana o kadar inanılmaz geliyor ki, sinirlenemiyorum bile. böyle bir şey olamaz.


  • pescador  (31.03.14 01:48:34) 
Ankara gelsin izmitte konvoya çıkarız :) belki de çıkamayız ama olsun ankara gelsin.


  • ifamı isterim  (31.03.14 01:57:44) 
en çok neye gülüyorum biliyor musun? hırsıza bilmem neye oy vermem diyen insanlar tepki(!) adı altında sarıgül'e oy verdi. zamanında baykal'ın rüşvet verdiğini kanıtladığı adam olan sarıgül. bildiğin sarıgül. iki yüzlülük mü, hayasızlık mı.... ne denir buna?

biri dinimiz amin deyip çalıyor, yarısı oyunu bunlara veriyor. diğeri dinimiz amin demeden çalıyor diğer kesim de bunlara veriyor. ikisine de sorsan ikisi de haklı. ikisi de birbirine sövüyor. biri berkin'e ağlıyor, diğeri burak'a, diğeri suriye'deki müslümanlara. (herkes hepsine/üçüne de neden ağlayamıyor diye sormuyorum bile) herkes ağlayacak birini buluyor da bilmiyor kendi ne durumda diye. asıl ağlanacak olan sensin bre ahmak diyen kimse de olmayınca bu haldeyiz işte.

bir sikim olmaz bu ülkeden. hümanizm nedir öğrenmeyen insanlar ahkam kesiyor. birbirine saygısı yok insanların. salt oy vermeyi bir bok zannediyorlar. ulan önce bir aynaya bak, kimsin? oyunu "hernesikime" attıysan attın. önemli olan oy mu? hani nerede insanlık? hani nerede saygı? hani nerede toplum? toplumu toplum olmayanların başbakanı bu kadar oluyor. adama helal olsun; cemaati, mhp'si, chp'si bir araya geldi, yine alt edemediler. görünen o ki, ölene kadar iktidar bu adam. ama sorgulamayan halka müstehak. inan olsun müstehak!



ez cümle, ne müslümanı müslüman, ne kemalisti kemalist, ne iktidarı iktidar, ne de muhalefeti muhalefet olan bir ülkede can buluyoruz. baştakiler geçici, insanlık baki, öğrenemedik gitti.
  • papillon7  (31.03.14 02:22:43 ~ 02:31:32) 
@papillon7 sarigul gercekten hirsiz olsaydi akp bunu ortaya dokmez miydi sence? sarigul aday oldugundan beri ayni muhabbet, tayyip de ayni dosyayi ortaya getirdi birsey olmadi.

soruya gelecek olursak evet insanlik degil. gece gece hastasi var yaslisi var yarin ise gidecek olan var.
  • mattiadestro  (31.03.14 04:03:10) 
papillion7 +1
kocaeli'de olanlarla alakası yok cevabımın ama harbiden de bu ülkedeki insanların karşıt görüşte olanlara saygı duymayı öğrenmesi lazım. bu gerçekleşmediği sürece başa kim gelirse gelsin başka ülkeler bilimde çığır açarken biz anca birbirimizle didişerek ülkeyi bölmekte çığır açarız dinsiz, yobaz, kürt, alevi, dinci bilmem ne diye.
bu ülkeyi gerçekten bölen ne akp ne chp. Türkiye'de yaşayan insanların ta kendisi bölüyor bu ülkeyi.
  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (31.03.14 04:35:03) 
@darknum_

terbiyeni takınmanı tavsiye ederim. bi sen değilsin insan olan.
  • devilred  (31.03.14 06:07:45) 
@darknum_

kusura bakma ama senin bana, aileme, benim gibi düşünen birçok arkadaşıma "öküz" demeye hakkın yok. emin ol senden çok yaşadım bahsedilen şehirde, emin ol senden çok daha iyi biliyorum her bir haltı. geçip de "zaten öğrenci olmasa komple öküz çiftliği gibi memleket" cümlesini kurma hakkını kendinde nasıl görebiliyorsun? genelleyerek akıl fakirliği gösteren sensin ne yazık ki.
  • devilred  (01.04.14 22:44:17) 
yahyakaptan civarında dolaşmaları ve polisin eşlik etmesi kasıtlıdır. eylemlerde yahyakaptan alternatif bir damar olmuştu çünkü. nispet yapmaya gelmişlerdir.

polislerin eşliğine dair bir teori daha atayım ortaya. kocaeli valisi akp'den çok cemaate yakın. polisler içerisinde de cemaatin polisinin sayısı hiç de az değil. zaten son eylemlerde ona yakın uyarı yapılmış müdahaleden önce, ki bu hiç ama hiç alışıldık şey değil. kocaeli polisi en fazla bir kez uyarırdı öncelerde. cemaat-akp ayrışmasının akp kanadındaki polisler olabilir o gövde gösterisine çıkanlar.

bu arada darknum biraz ağır konuşmuş ama, üniversiteyi çıkarırsan hakkaten yaşanacak yer değil kocaeli.
  • john lee hooker  (02.04.14 08:55:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.