[]

chp'de bir değişiklilik olur mu sizce?

az önce 2009 seçim sonuçlarıyla karşılaştırınca chp'nin resmen çöktüğünü farkettim. artvin'i mhp"ye antalya, adana vs yi akp'ye kaptırdığını gördüm. daha da bir sürü yer var. sizce bu çöküşten sonra chp'de taşlar yerinden oynar mı?




 
chp oylarını genelde arttırmadı mı? son 10 yıldır chp'liler ilk kez bu kadar ümitli girdiler seçime. istanbul ve ankara gibi hayvani önemli yerleri kaybederse ucu ucuna kaybedecek.

ha tabi ki çok daha fazlası bekleniyordu ama olmadı. chp tü kaka anlayışı var çünkü. o anlayışı değiştirecek kadar güçlü bir değişim olmaz. olursa da genel seçimlere yetişmez en azından.
  • nodrap  (31.03.14 00:23:15) 
chp'de bir değişiklik olsa da genelde ülkede bir değişiklik olmaz artık.

insanların anlamadığı bişey var .ch son 10 yıldır, ama özellikle son 5 yıldır çok ciddi ve sistemli bir şekilde karalanıyor. birçok koldan karalanıyor hemde. insanların zihninde yer etti artık bu lekeler. çamur at izi kalsın hesabı. az önce bile balkonda başbakan yine alakalı alakasız şeyler söyledi chp ile ilgili.
  • mahone  (31.03.14 00:29:54) 
sarıgül son dakika sürprizi yapamazsa chp'nin başına geçecek.


  • himmet dayi  (31.03.14 01:08:59) 
kalemiz dedikleri izmirde bile oylarının çoğunu ya bilinçsizlikten (nolursa olsun partim de partim fanatizmi) ya da alternatifsizlikten alıyo. chp hiç olmadı ki çöksün. diğer illeri bilmem de izmir bariz böyle.

ayrıca 90 yıldır kendine ne katmış ki şimdi değişsin taşlar yerinden oynasın.
aynı tas aynı hamam. bu seçimdeki oyları da oylar bölünmesin kampanyalarına borçlu.
  • dafaiss  (31.03.14 01:21:23) 
Hiç bir şey olmaz chpde.oyları manipulasyonlu sekilde kazanıyoruz gibi gösterip infial yaratmaya çalışmalarına rağmen kaybettiklerini kendileri cok iyi bildiginden lider olan kişiler cekip evlerine gittiler ve tek acıklama yapmadılar.lider kaybettiğinde lazımdır oysaki.chp alıp alabileceği en yuksek oyun tahminice gecen genel secimde almıstır,bu kadar destege ragmen bu secimde bazı seyler ortaya cıkmıstır.sanal alemde chpli insanların coklugu göz yanıltmasın.Ayrıca ben chp genel baskanının bu sabah kendi cıkıp istifa etmesini beklerdim,ama cok hayalperestim


  • srcns  (31.03.14 08:56:46 ~ 08:57:08) 
@dafaiss türkiye genelinde bilinçsizlikten ve ne olursa olsun partim de partim diyen insanların oy verdiği parti konusunda katılmıyorum.

CHP'de ne olacak söyleyeyim. Bence ciddi bir başarısızlık yaşıyorlar. söve söve verdim oyumu chp'ye ki zaten sabah oy vermeye gidene kadar vermem diyordum. Geçen seçimde vermemiştim. Hatay'da akp'den, Ankara'da mhp'den aday çalarak götü biraz topladı. Kendisi hala bir tane bile aday üretemiyor. Çünkü adayları çok farklı niteliklere göre değerlendiriyor onu buraya yazmayayım. Sarıgül'ün istanbul'u alamayacağına adım gibi emindim ve o adam da muhtemelen bunun olasılık dahilinde olduğunu hesaplamıştır. Şişli gitti elinden, şimdi bu adam için maalesef ve maalesef chp başkanlığı zamanı. Öyle bir şey olursa benden genel seçimlerde de oy alamayacak chp.
  • godsparticle  (31.03.14 09:01:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.