[]

askerlik tecil belgeleri ve sağlık durumu

merhaba. bi 15 gün önce sorulmuş, cevabı da tatmin etti ama yine de sorayım:
geçici diploma aslı ve 4 fotokopisi
ehliyet aslı ve 3 fotokopisi
kimlik aslı ve 4 fotokopisi
sicil kaydı
vesikalık kaç tane olsun? (evde yokmuş, yarın giderken bi yerde çektiricem artık şipşak)

bi de bende ritm bozukluğu var + şu anda kilo-boy farkım 30'un üstünde. ama böyle sağlık durumlarını iletince işlemler uzuyormuş galiba. hiç söylemeyeyim mi? ne yapayım? :/

bi de ben ataşehir'de oturuyorum ama kartal'daki askerlik şubesi'ne gitsem bi şey olmaz herhalde değil mi?

 
genelde ritm bozukluğu olan kişilere çürük raporu veriyorlar diye biliyorum. istisnası var mı bilmiyorum. eğer böyle bir durum varsa bu durumu bildirmen senin için daha iyi olucaktır.


  • clones  (30.03.14 22:32:42) 
her ritm bozukluğuna vermiyorlar ama söylesen bence de iyi olur.

askeri hastaneye sevk edecek olurlarsa fazladan 12 tane daha fotoğraf istiyorlardı. sen 20 tane çektir , bulunsun. bir de hastaneye sevk edilecek olursan yanında 5 tane daha kimlik fotokopisi götür.
  • montauq  (30.03.14 23:26:22) 
belki birilerinin işine yarar. bügün gittim.

tecil için gereken belgeler - diploma ya da geçici diplomanın aslı ve 4 fotokopisi + nüfus kağıdı.

gata'ya sevk için gerekenler - 14 vesikalık + nüfus kağıdının 2 fotokopisi.

eğer boy - kilo sıkıntınız varsa (ben 5 kilo fazlalık yüzünden böyle sürünüyorum) aile hekiminiz mutlaka mutlaka dahiliye'ye sevk yazsın. yoksa boş yere git gel yaparsınız.
  • i was me but now he s gone  (31.03.14 18:27:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.