[]

küçük boya onarımı

Merhaba,

Ekteki görüleceği üzere ufak bir hasar oluştu. Bunu nasıl yaptırmalı? Bir de ne kadar ücret talep edilebilir bu tarz bir hasar için ? Bilen arkadaşlar bilgi verirse kazık yememiş oluruz.

Şimdiden teşekkürler.

 
ya sorma kafayı taktım bi kere..yaptırıcam sanırsam..


  • ned flanders  (30.03.14 20:24:48) 
kaskon varsa autoking e git, bedava yaparlar, kaskodan da düşmez mini hasar diye.


  • cruseo  (30.03.14 20:35:04) 
hocam autoking'e gitmeyi düşündüm ancak 3 gün felan tutuyorlarmış..


  • ned flanders  (30.03.14 20:36:39) 
oradaki hasar dediğiniz sadece boya atması gibi gözüküyor fotoğrafta. eğer fazlası varsa bu dediklerim geçersizdir.

aynısı başıma geldi 3-4 kere, malum, ön tamponun altı illa sürtüyor. 2 defa sadece bi bezle sildiler ve çıktı (alkol içerikli bi şeydi de unuttum). diğer ikisinde de hiç para almadan sulu boya fırçası gibi bi fırçayla rötuş yaptılar.

bunların hepsini özel serviste yaptırdım ben bakıma gittiğimde. ama dediğim gibi sadece boyaysa, sanayi'de herhangi bi seat, vw özel servisine gidin (aracınız ibiza yanlış görmediysem) rica edin 2.5 dakikada filan yaparlar.
  • i was me but now he s gone  (30.03.14 21:07:14) 
Hocam ibiza tahminiyle beni benden aldın:) Arabadan anlıyorsun belli. Yarın bir servise danışacağım teşekkürler.


  • ned flanders  (30.03.14 21:15:43) 
ben çok daha büyük bir hasarı autoking'de yaptırdım. sağ arka kapıda neredeyse 2 tane A4 kağıt kadar sürtme vardı.

Autoking kusursuz yapıyor, adamlar son derece profesyonel. 2 günü geçmez diye tahmin ediyorum. Adamlar yapılabilecek en iyi şekilde yapacaklar. Çok aksatmayacaksa işinizi arabanın yokluğu, bence değer o 2 güne.

Tabi siz kendinizi daha iyi bilirsiniz :) Benim otobüs alternatifim var diye arabanın yokluğunu çok takmıyorum.
  • aguilas negras  (30.03.14 21:21:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.