[]

Çok acil valiz almam gerekiyor (Capsli)

Hepiniz illa ki avmlerde vs. görmüşsünüzdür bu yeni nesil 4 tekerli 360 derece edönebilen valizleri. Yurtiçi ve yurtdışı iş seyahatlerinde kullanmak üzere acil bir tane almam gerekiyor. Bunların en küçük boyunu uçakta kabin bagajına alabilir miyim? Daha önce kullananlar varsa tavsiye ederler mi? Kabin bagajına alabilmem çok önemli zira yoğun seyahatler oluyor bagaj bekleyecek vakit olmuyor her zaman. Teşekkürler!




 
küçük boy valizler (50-35-30 cm) kabin bagajına giriyor. bunun ölçüsüne bakmak lazım


  • fallopian  (30.03.14 18:04:21) 
Evet küçük boy olanını kabine alabilirsin. Ben büyük boylarını senelerdir kullanıyorum ve böyle faydalı bir eser daha görmedim. Ayrıca arabaya 4 teker takmayı binlerce yıl önce akıl eden insanoğlu, valize 4 teker takmak için neden bu kadar uzun süre beklemiş diye de çok düşündüm. 30'ar kiloluk iki büyük valizi yalnız başınayken bile idare edebiliyosun bu icat sayesinde. Hiç öyle havaalanı valiz arabasına filan ihtiyaç duymadan hem de!


  • compadrito  (30.03.14 18:23:02 ~ 18:24:36) 
evet küçük boylar kabine sığıyor.
tavsiye ederim, öndereceğim tek şey hafif bir valiz alman. dışı böyle hard case olsun, mika olsun çok havalı duruyor falan diye düşünüyor insan ama sonra bagaj kilo kısıtı yüzünden canı sıkılıyor..
valizin kendi(darası : ) çok ağır olmasın,yeter.
  • jimjim  (30.03.14 18:25:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.