[]

Vali

Hükümete bağlı di mi?

Şimdi İstanbul'u Sarıgül alsa Mutlu'yla kolkola mı çalışacaklar?


 
Kolkola denemez vali daha yekili.


  • onexey  (30.03.14 16:59:29) 
Vali memurdur ve teoride polis gibi, doktor, ogretmen gibi secilmek yerine devlet tarafindan atanir ve hukumetin degil devletin valisidir.

Pratikte ise ne sen sor ne ben soyleyeyim.
  • crown  (30.03.14 17:02:46) 
@crown

sarıgül bu gece kazandı.. ve millet taksime doluştu..gezi parkı'na girmek istedi. vali kapattı gezi parkı'nı, sarıgül ise orada kutlama istiyor.

ne olacak?

sarıgül istanbul için x projesini harekete geçirdi, ama hükümetten onay çıkmadı.

ne olacak?
  • leper messiah  (30.03.14 17:06:38) 
Gezi parkını kapatma konusunda vali, rant ve projeler konusunda belediye başkanı baskın olur diye düşünüyorum.


  • jamalbsf  (30.03.14 17:15:58) 
Sarigul - Vali catismasi sorusunun cevabini bilmiyorum, yanlis cevap vermek istemem. Ama atanmis vs secilmis olarak bakarsak vali devletin temsilcisi oldugu icin basbakanin da belediye baskaninin da "teoride" ustunde olur gibi geliyor.

Ama bence ogretmen ya da doktor da basbakanin ya da herhangi bir bakanin ustunde olmali, o yuzden fazla utopik yaklasiyor olabilirim.

Ikinci soru icinse belediye projeleri hakkinda hukumet onayi gerekmiyor. Misal X koyu belediyesinin asfalt dokme projesi icin hukumet seferber olmaz. Ama hukumet projeden haberdar olursa ve karsiysa gerekli olan ekstra butce destegini vermeyebilir, o zaman belediye kendi imkanlari ile yapmak durumunda kalir.
  • crown  (30.03.14 17:40:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.