[]

oy kullanan arkadaşlar

şaka mı yapıyosunuz, ciddi misiniz?
sorunsuz atlatan yok mu bu süreci, neymişiniz siz ya? :)))
edit: arkadaşlar, istemeden kırdım sizi kusura bakmayın, ciddi söylemedim ama alınanlar olmuş, haklısınız. özür dilerim hepinizden.


 
herkes oy vermemeli :)


  • rock n roll  (30.03.14 12:33:33) 
ben sorunsuz atlattim. Secmen kagitlarini almayi unuttuk. Bu sabah aldik ^^ Zaten almasak da sorun olmazdi. Her sene ayni yerde oy kullaniyoruz. Her sey var orda.

Onun haricinde tek bi muhtar adayi vardi sanirim hic muhur falan kullanilmiyo?!? Zarfla oy kullanma kabinine girdim napicam lan dedim kendi kendime. Zaten baktim tek muhtar adayi var. O kagidi zarfa koydum. Ciktim. ^^
  • barbara herhalde barbara manken olan  (30.03.14 12:44:01) 
Bir "dagdaki cobanla oyum bir olamaz" elitizmimiz eksikti. Herkes elbette oy vermeli. Sacmalamayalim.


  • damdanakan  (30.03.14 12:44:16) 
ben sadece perdenin direğine kafamı çarptım millet de güldü amk, çok kısa yapmışlar onlar da:(


  • in search we trust  (30.03.14 12:48:56) 
elimde pusulayla kabinden çıktım, muhtar şeysi hangisi diye soracaktım sadece , adam üstüme yürüdü napıyon la sen dedi, ilk defa oy kullanıyorum diyince yardımcı oldu da, orada oturan teyze vardı "bunla bi de üniversite okuyor" dedi arkamdan,kabinden kafamı çıkarıp onu azarladım, bayağı olaylıydı benim için. Alayının amına koyim lan, herkes hata yapabilir.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (30.03.14 12:49:48) 
Ayrica; eksisozluk.com

Genel bir sorun yani. İnsanlarin, hele de boyle kritik bir secim sozkonuyken panik yapmalari, tedirgin olmalari cok dogal.
  • damdanakan  (30.03.14 12:49:50) 
@in search we trust, okurken ben de guldum. :D ahaha. gecmis olsun :(((


  • barbara herhalde barbara manken olan  (30.03.14 12:55:45) 
bu kadar abatılacak, ''herkes oy vermesin'' ''aptallık'' falan dedirtecek ne var ben de onu göremiyorum. nihayetinde beceriksiz olabilir kişi, belki rahatsızlığı vardır eli titriyordur. kaldı ki bu seçimlerin öncekilerden çok daha heyecanlı ve olaylı olduğu bariz ortada elbette ki heyecanlanıyoruz. nesi ekstrem yaşanan 3-5 aksaklığın?

not: gayet muntazam bastım mührü, güzelce katlayıp koydum zarfa. üzerime alındığım falan yok yani.
  • mayaa  (30.03.14 13:03:00) 
arkadaş ne taktın kafayı milletin o dandik mühürle olan cebelleşmesine. kendi işine bak, geç git yani bu kadar tatava yapmanın alemi var mı? kafa yapınızı aklım almıyor bazen.


  • tonoto  (30.03.14 13:14:28) 
ehliyetimle gittim seçmen kağıdı da götürmedim. bilinçli vatandaş olunca nüfus cüzdanı ve seçmen kağıdı geyiğine gerek olmadığını biliyorsunuz.
millet tipik nüfuz cüzdanı ve seçmen kağıdıyla gelmişti. herkes :)))
bir sonraki seçimimiz elektronik olur inşallah amin.
  • ozdek  (30.03.14 13:18:24) 
Oyumu mühüre verdim inşallah kazanır, sen çok yasa mühür :)


  • redeath  (30.03.14 13:28:44) 
valla ben hızlı bir şekilde ilerleyen sıra ile kısa bir sürede sorunsuz bir şekilde atlattım.


  • klakie  (30.03.14 13:28:53) 
arkadaşlar tabi ki herkes oy vermeli, söylediğim şey işin esprisi. peşpeşe açılınca duyurular, şakasına söyledim. ne alınganmışsınız ya.


  • rock n roll  (30.03.14 14:02:24) 
Gergin gittim, bekleme dışında rahattı. Bir kadın yuvarlağın dışına taşırdığı için yeni kağıt istedi, üstelik kutu dışına da taşırmamış. O bir 5 dakika goygoy yaptı, o kadar.

@in search we trust hehehe, :)) Geçmiş olsun.
  • aychovsky  (30.03.14 14:08:29 ~ 14:09:37) 
gerginim kusura bakma:( birkaç yerde yazdığını gördüm, bir de biri aptal falan bir şeyler yazmıştı silmiş sonra, dedim neden abartılıyor bu kadar. ciddi söylediğini düşünmemiştim zaten:)


  • mayaa  (30.03.14 14:10:12) 
in search we trust, geçmiş olsun :)


  • rock n roll  (30.03.14 14:11:13) 
gerginiz ne yazık ki. şu gün bir geçse de rahatlasak.


  • tonoto  (30.03.14 14:12:46) 
Hiçbir sorun yaşamadım. 5 dk sürmedi toplam süreç.


  • devilred  (30.03.14 14:15:01) 
@rock n roll, biliyosun duyurunun müdavimleri olarak seni sürekli görüyoruz, karşılıklı diyaloğa da giriyoruz. apır sapır cevaplar verip sonra "şaka yaptım" diyorsun. sürekli yapıyosun aynı şeyi. şaka yapıyorsan biraz daha dikkatli yap, lütfen. insanlar bunun şaka olduğunu anlamaz çünkü böyle söylersen. SENİ SEVDİKÇE İTİYOR MUSUN PEKİ ÖYLE OLSUN.

oy mevzusuna gelince... duyuru ahalisi, her türlü derdi için burayı kullanabileceğini bildiğinden, en ufak endişesi olsa bile pat diye gelip duyuru açabiliyor. haliyle herkes sorun yaşıyomuş gibi geliyo bize.

herkes yaşamış olsa da problem değil... oy kullanmak ciddi bir iş. insanlar gerginleşiyor, hele ki bilmeyenler heyecanlanıyor ve hata yapmak istemiyor.

ben de ilk kez oy kullandığım için çok fazla heyecanlıydım. kafamı kabine çarptım ama hafifçeydi, gülen olduysa da görmedim, o an heyecandan hiçbi şeye odaklanamıyodum.

yalnız mührü efsanevi oturttum ha, burada başkanlığı bana vermeleri lazım. oyumu geçersiz bile sayabilirler makinadan basmışlar bunu diye. ya da yok lan, makina bile o kadar muazzam vuramaz. hey yavrum hey.
  • pescador  (30.03.14 14:19:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.