[]

[bikini altı] babaanne donu gibi değil de kesimi düzgün

victoria secret gibi cheeky ya da brazilian kesim bikinileri nereden bulabilirim?




 
Duyuru kadinlari olarak ortak problemimiz.
Yine sorulmustu bu soru, o zaman da ise yarar bi cevap gelmemisti sanirim, fav lara atmistim ama su an yok. Silinmis sanirim.
Bulursan haber et bir amme hizmeti olarak.
  • cecilia  (30.03.14 12:34:00) 
@cecilia

teşekkürler, tabii şekerim haber veririm :D
  • yue  (30.03.14 12:38:15) 
oysho'nun mağazası şekeban'ın tarif ettiği adreste olmalı sanırım.


  • uykusunu yakalayan adam  (30.03.14 12:59:18) 
Kız arkadaşım 4 senedir oysho'dan alıyor. Pantone'da ne kadar renk varsa hepsinden mevcut kendisinde bulmak niye bu kadar zor geldi anlamadım :).

İstinye Park
Capacity 1. kat
Marmara Forum 1.kat
İstanbul Forum alt kat starbucks dibinde.

bunların hepsinde oysho var. Ürün gamı en geniş olanlar istinye ve istanbul forum bunlarda beden bulamazsanız marmara foruma sordurun capacity'de genelde beden ve ürün çeşidi az oluyor. (o kadar çok gittim ki artık :))

Bir de iphone uygulamasını indirirseniz orada new collection yazanlar 2-3 haftaya Türkiye'de oluyor. xs s başka türlü bulamazsınız.
  • Beckwith  (30.03.14 13:32:11 ~ 13:37:36) 
oysho +1

bi erkek olarak fark etmiştim "niye ya boktan kesimler var ya da götün arasına kaçan iplerden var sırf" diye. ortasını bulamıyor kimse. bi oysho bulmuş sanırım.
  • zazazaraeta  (30.03.14 13:52:36) 
zeki'den aldım ben geçen yaz sezonunda. bağdat caddesindeki mağazaydı daha da spesifik tarif edeceksek..


  • shubulubapshubaptishaluva  (30.03.14 14:13:32) 
cevaplar için teşekkür ederim ama İstanbul da değilim, burada oyshounun mağazası yok, online satışı da yokmuş.


  • yue  (30.03.14 22:26:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.