[]

Muhtara oy atmadım

Heyecanlı bir gün.. mahallede yeniyim ve araştırma şansım da olmadı, o yüzden boş attım, sizin yorumunuz nedir merak ettim? muhtar da olsa tanımıyorum sonuçta.




 
valla benimde hiç ilgim yoktu ama 2 kere işim düşmüş 2 sindede işimi zamanında ve kibarca hallettiği için yeniden verdim ama 2 kere hizmet verdi düzgün verdi diğerini tanımıyorum bile diyerekten...


  • kilimanjaro  (30.03.14 11:43:51) 
dürrük diye bi soyadlı adam vardı. ona attım. nasıl olsa kazanamaz o soyadla diye.


  • anonymice  (30.03.14 11:49:40) 
Adayları tanımayan bazı arkadaşlar heyetlerdeki kadın sayısına göre vermiş mesela.
Ben şimdikine verdim.

  • whoosie  (30.03.14 11:55:11) 
Muhtarlıkta da güzel para var zannedersem, bu kadar aday olduguna göre.


  • anonymice  (30.03.14 11:57:38) 
ben güvendiğim bir komşuya sordum, benden daha eski ve muhtarı tanıyor. ama zaten tek aday varmış.

ek olarak; bence tecrübeli ve olgun adaylara oy vermek lazım. bürokrasi dilini bilen ve belediye vs.de iş halledebilecek birisi. çünkü belediyenin mahalle ve sokaklara bakan kısmını muhtarlar organize ediyor.
  • vizdilva  (30.03.14 12:11:07 ~ 12:12:04) 
bizim mahalle (ankara emek) muhtara rakip çıkmamış. Bir oy alsa bile seçiliyordu, ben d eona attım.


  • yatagants  (30.03.14 12:27:16) 
çok da önemli değil. bizim evde mesela halihazırdaki muhtar solcuymuş, yeni aday Yozgat'lıymış Yozgat'lıysa anadolu insanıdır, sağcıdır falan tarzı konuşuldu, o da son gün. Bir de komşu onu tanıyormuş iyi biriymiş falan filan.
Ben tabi muhtarı seçmemizin saçma olduğunu düşündüğüm için boş attım. Yalova kaymakamının takılmadığı dünyada muhtarı kim takar?

  • acccra  (30.03.14 12:49:59) 
Şirinevler'deyim. Şu andaki muhtarın malum faşizan hareketleri dolayısıyla www.cumhuriyet.com.tr

başka adaya basmış olmak için en güçlü olduğunu öğrendiğim adaya bastım ama muhtemelen mevcut muhtar kazanacak yine. Muhtar da olsa önemli bence. Yani bu adamların bu faşizan hareketlerine en ufak müsademiz olmaması lazım.
  • godsparticle  (30.03.14 13:04:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.