[]

düşlediğiniz hayatın neresindesiniz

biraz önce The Moody Blues Melancholy Man dinlerken aklıma geldi nasıl bir hayat düşlüyordum nasıl bir hayatın içerisindeyim diye
siz düşlediğiniz hayatın neresindesiniz



 
üniversitede en azından beraber anılar biriktirebileceğim bir sevgilim olur diye düşünüyordum, ki bu cokta ucuk bir hayal değil insanların yüzde 90'ı buna sahip su anda gördüğüm kadarıyla, ama gel gör ki muhtemelen sap sap bitiricem okulu, daha 2 senem var ama bir bok değişmez zira ortam falan yok ve tren kaçtı. herhalde benim yaslarımda ki bir erkeğin basına gelmesinden en korktugu şeylerden biridir bu genel olarak. muhtemelen ömrüm boyunca bunun verdiği buruklukla yasayacağım ama acısını baska şekilde çıkartırım artık ne diyim, zira her geçen gün dahada duygusuz,tepkisiz ve bencil bir insan oluyorum.


  • fransızkalanadam  (30.03.14 01:23:55 ~ 01:24:44) 
gerçekten çok çok gerisindeyim. ama içimde hala bir umut var


  • qazwsx  (30.03.14 01:25:49) 
Teğet geçmek üzereyim. Son anda bir yön değiştirebilirsem süper olacak.


  • armagan  (30.03.14 01:27:12) 
düşlediğim şeyleri yapmış buluyorum kendimi. yani amaca yönelik bilinçüstü bir hareket değil. sonra noluyo, artık zevk vermiyor hiçbiri. tamamlamadığım düşlerimde de böyle olur muhtemelen, maymunluk hocam başka bişey değil


  • fallopian  (30.03.14 01:30:17) 
sarki dinlerken sormussun ben de sarki dinlerken cevap vereyim durumumu :

deep purple - soldier of fortune
  • fakyoras  (30.03.14 01:34:41) 
düşlediğim hayat için çok güzel şeyler kazandım, sonra kaybettim. yeniden başa döndüm şimdi ve çok heyecanlıyım, ikinci perdede neler olacak çok merak ediyorum.


  • lesmiserables  (30.03.14 01:41:47) 
üniversite hazırlık yılım, adeta ally mcbeal sendromu, avukat olucam!, olmadım.
alakasız birşey okudum, hmm benden bu olur mu ya, 1 sene denedim, olmadım.
yüksek yapayım çarkı çevireyim dedim, çevirdim, oluyordum, sonra birşey keşfettim, başkasının işinde çalışmak o başkasını zengin eder, seni değil, vazgeçtim.
araya özel hayatta mutluluk sıkıştırayım bari dedim, denedim, oldu.
elin ekmeği kanlı olur, it gibi çalışır, 3 kuruş da olsa bey gibi yerim dedim, denedim, oldu.
iş-eş düşü tamam. artık geriye zevk düşleri kaldı. yaptıkça tamamlanıyor onlar da.
  • kerbeee  (30.03.14 01:45:50) 
düşlediğim hiç birşey başıma gelmedi.

üniversitede en azından bir sevgilim olur okula gidip gelirim derdim oda olmadı ve olmayacak gibi.

ama gel gelelim başkaların sahip olmak istediği şeylere ben sahip oldum, hayal etmediğim ve istemediğim halde.
ne kadar alcak gönüllü olursam o şeyin kat be kat daha iyisine sahip olduğumu gördüm ama çok istediğim basit bile olsa sahip olamadım.

karmamı dersiniz allahın sopasımı dersiniz bilemem.
  • false pretension  (30.03.14 01:58:14) 
Kariyer olarak istediğim yöne doğru ilerliyorum. Daha çok yolum var tabi. Aşkta ise eksilerdeyim. İşte bu diyeceğim birini de bulamam herhalde.


  • Lim5  (30.03.14 03:30:08) 
18-19'lu yaşlarda çevreme göre çok eksik yaşardım hayatı.
isteyerek değil elimden gelen oydu. hep bir umut pompalıyordum o zamanlar,
zaman ilerlesin göreceksiniz diye. hem ben hem yakınımdakiler.

7-8 sene geçti zamanla her şey olur denilen şeyler olmadı. olmuyor da.
ki mücadelesini verdiğim şeyler. o yüzden ben uzağındayım. gittikçe de uzaklaşıyorum.
  • oraletarya  (30.03.14 03:38:15) 
dusledigim hayat icin olmazsa olmaz 5 6 tane sey var. 2 tanesi oldu.. bakalim digerleri olacak mi ne zaman olacak.. yavas ama kararli adimlarla ilerliyorum

hahaha yazarken guldum. tamam kararli degil ama yine de ilerliyorum
  • babamasoliimbananickaldirsin  (30.03.14 05:12:12 ~ 05:12:33) 
"Gökten nasıl düştün, Ey Lucifer , şafağın oğlu! Ulusları zayıflatırdın, nasıl yere yıkıldın! Kendi yüreğine göre dedin ki: ‘Gökyüzüne çıkacağım, Tanrı’nın yıldızları üzerinde tahtımı yükselteceğim. Kuzey taraflarında cemaatin dağında da oturacağım; bulutların doruklarının üzerine çıkacağım; ben En Yüce Olana benzer olacağım"
olamadı..

  • lucifer morning star  (30.03.14 05:21:00) 
en ergen zamanımda "geleceği hiç düşünmemek" ile övünürdüm. yaptığım en akıllıca şeylerden biriymiş meğer, hayal kırıklığına uğramamı engelledi. yerin dibi ile yüz karası arasındaki kalın çizgideyim.
bende şarkı koyi bari: soundcloud.com

  • hasmetizm  (30.03.14 10:24:22) 
Dusledigim şeyleri gerçekleştirmek için 6 ay kadar once5 işe koyuldum.

Bir kısmını gerçekleştirdim ancak içlerinden en değer verdiğimi gerceklestiremeyecegimi iki hafta kadar önce önüme çıkan asamayacagim bir engelle öğrendim. Diğerleri için de moralim kalmadı.
  • materyalist imam  (30.03.14 11:36:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.