[]

vajinal kaşıntı

geçmiyor.
doktora pazartesi günü gideceğim ama o zamana kadar bu kaşıntıyı geçirmem lazım. aşırı derecede kaşıntı ve buna bağlı tahriş yüzünden acı var.
kaşıntı nasıl geçer?


 
umarım hpv değildir. terleme de varsa eyvajlar olsun.


  • mayeskuel  (29.03.14 23:31:34) 
nemlilik de varsa pudra deneyebilirsin pazartesine kadar


  • inevitable loser  (29.03.14 23:35:05) 
beyaz pamuksu vajinal birikintiler var mı? belki candidadır. sık görülür kadınlarda. mantar enfeksiyonları için verilen kremlerle tedavi edilir.
hpv'de siğil olur genelde. umarım yoktur tabi..
tabi bir günlük gecikme önemli değil böyle durumlarda ama içiniz rahat etmezse acile bir gidin derim..
  • shubulubapshubaptishaluva  (29.03.14 23:36:16) 
ya herhangi bir cinsel yolla bulaşan hastalık şüphem yok. ben de mantar olabilir diye düşünüyorum. bir panik durumu da yok pazartesi gideceğim doktora zaten de, kaşıntıdan uyuyamıyorum.


  • guvercnucusu  (29.03.14 23:42:37) 
watsons gibi mağazalarda vajinal temizlik mendilleri ve vajinal bölge yıkama jelleri oluyor. yazın ıslak mayoyla oturmaktan böyle bir kaşıntım olmuştu, kaşıntıyı almıştı.


  • alice practice  (29.03.14 23:45:09) 
çok büyük ihtimalle vajinal mantar olabilir, çok terlemekten, o bölgenin hava almamasına kadar birçok nedeni olur. Çözümü için duş jeli gibi ph dengesini bozan şeyler kullanmamak, mutlaka pamuklu çamaşır giymek gerekiyor. Ayrıca Canesten krem kaşıntıyı geçiriyor. Bir de aktardan çay ağacı yağı alıp pamukla sürebilirsiniz.


  • kaset  (30.03.14 00:27:29) 
yarın bir açık eczane bulup vajinal mantar kremi alın, doktora gidene kadar kaşıntınızı hafifletecektir. normalde ilaç tavsiye etmem kimseye ama bundan bir zarar çıkacağını düşünmedim. çok fazla kaşıntı büyük ihtimal mantardır zaten.


  • quasiromantic  (30.03.14 00:30:59 ~ 00:31:20) 
vajinal temizlik ürünleri malesef ph'ı bozuyor. kullanılması pek tavsiye edilmez rutin olarak. doktor muayenesi+ilaçla tedavinizin ardından iç çamaşırlarınızın pamuklu olmasına özen gösterin. bölgeyi nemli bırakmayın, her gün çamaşır değiştiremiyorsanız günlük ped kullanıp gün içinde 2 defa filan değiştirin. evde/rahat temizlenebileceğiniz ortamlarda günlük pedi de kullanmayın ki bölge hava alsın. mantar hücreleri düşük ph ve yüksek nem koşullarında hızı ürer.


  • shubulubapshubaptishaluva  (30.03.14 00:39:51 ~ 00:40:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.