[]

su saç stili nasıl yapılıyor?

cdn4.celebrityhairstylez.com


adamın diğer halleri burada var:celebrityhairstylez.com


ben saçımı bunun gibi öne bıraksam çok rezil bir görüntü oluyor ama saçım onun gibi ince.

berberin farklı bişeyler mi yapması lazım ? ara makas falan.

 
yüz şekline uygun değilse kötü görünüyordur sadece saç ile alakalı değil ki


  • jamalbsf  (29.03.14 23:24:28) 
@jamalbsf
yüz şeklim uygun değilse kötü görünür doğru diyorsun. ama saç böyle durmuyor güzel yada kötü görünme meselesi değil.

  • zlatanibrahimovic11  (29.03.14 23:26:27) 
(bkz: ara makas)


  • armagan  (29.03.14 23:30:02) 
Got2b'nin volume powder gibi bir urunu var. Toz seklinde sekillendirici. Tuzluk gibi kafana dokup saca yediriyorsun. Sacin cok duz ve cok inceyse cok kotu durur. Bu hacim veren tozu kullan. Tam da resimlerdeki gibi durur sacin.


  • einherjar  (29.03.14 23:32:57) 
saçların daha yağlıdır belki? kurutucu şampuanlardan kullan + köpük vb yağlandırmayan ama yapıştırmayacak kadar da güçlü olmayan bir bakım ürünü kullan..
bu arada saç derisi yağlılığını karbonat+limon+yoğurt karışımıyla 1saatlik saç maskesiyle de bir iki haftalık çözebilirsin..
edit: wax yapma ince telli saçı iyice apaçiye emoya bağlarsın. sprey çok mantıklı ama
  • shubulubapshubaptishaluva  (29.03.14 23:33:47 ~ 30.03.14 00:58:20) 
wax yada sprey ile


  • seljax  (29.03.14 23:43:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.