[]

sevgiliye yüzük almak(okuyup okuyup kaçmayın olm!cevap/fikir verin)

merhaba canlar,

ilk defa maaşlı işim oldu resmi, sigortalı falan, ilk maaşla bir hediye almak istiyorum sevdiceğe (nisan sonu olacak o iş de kısmetse).

yalnız önceden belirteyim, sevgili kişisi erkek.

ilişki de uzun soluklu baya. liseden beri birlikteyiz, işte on sene bitti gibi..

zaten evlilik planları yapılıyor ve kendisinden yüzüklü bi atraksiyon bekliyorum ama şimdi niye ben illa önce o getirecek diye naz yapayım. ben şöyle hafif,tatlı bir şey alsam, hoşuna da gider herhalde, gider değil mi? amacım evlilik teklifi falan değil zaten. maksat güzellik olsun. yeri geldiğinde etrafındaki hemşire ve intörnlerin gözünü alsın parıltısı falan*

neyse çok uzattım, bana fikir verin. altın rengini sevmeyiz ikimiz de. çelik yüzükler de biz ergenken modaydı, o vakit bile takmadık bi 5 senedir birlikte olmamıza rağmen. etsy.com'a bakındım tam içime sinen bir şey bulamadığım gibi, taa hongkonglardan amerikalardan getirteceğime, kapalı çarşıya 20dk mesafede oturuyorum, memleketim insanı kazansın dedim.

bana model ve yaptırabileceğim yer tavsiyesi verin hadi..

tepki sonrası gerekli görülen edit: sevgili kişisiye aynı cinsiyette değiliz:D

 
yüzük alma bence der kaçarım.


  • isildur  (29.03.14 23:01:57) 
ne alayım @isildur? yoksa sizinkiler* yüzüklerden çok çektiği için mi böyle dersin? :D


  • shubulubapshubaptishaluva  (29.03.14 23:07:45) 
Ilacla bayilt, alnina senin isminin dovmesini yaptir. Hemsire ve internleri de tehdit et. "Evinizi yakarim" de.


  • einherjar  (29.03.14 23:13:51) 
Saat al saat ne yuzugu erkek adama..bana alinsa ben kacarim direkt


  • condom kurşunu  (29.03.14 23:14:20) 
yani yüzük farklı anlamlar taşıyor neticede sevgilim sırf aksesuar olsun diye bana yüzük alsın istemem. tabi herkesin kendi tercihi belki kendisinin çok hoşuna gidebilir ki neticede kendisini tanıyan da sensin ben sadece kendi fikrimi dile getirmek istedim.


  • isildur  (29.03.14 23:16:48) 
ashdhdash
@einherjar, @condom kurşunu
olm sakin olun ya, ilişki on yıllık bildiğin.. çocuk biz üniversiteyi kazandığımızdan beri evlenme teklif ediyor da yok yaşımız küçük yok ailemin durumu fena nasıl evlencez diye reddedip duruyorum çocuğu. hem o da bari aileleri aşamıyoruz, bi yüzük takalım diyip duruyodu. mutlu olur yani, chill:D
  • shubulubapshubaptishaluva  (29.03.14 23:19:29 ~ 23:21:41) 
Halihazirda bir aksesuar olarak yuzuk takan bir erkekse belki olabilir, evet. Ben saat bile takamayan biri olarak yuzugun beni cok sikacagini dusunurdum. Evlendikten sonra taktim ve gordum ki, yuzugun baska gucleri varmis. Bence yuzuk sizin amaciniza ihanet bile edebilir. Yuzuklu erkek seven intornler vardir kesin.


  • einherjar  (29.03.14 23:25:01) 
yüzüklerin efendisini seviyosa o yüzüğü al. gerçi ibne frodo onu dağa kaçırdıydı.


  • taka61  (29.03.14 23:28:45) 
hiconsumption.com şöyle bir şey olabilir mi?


  • faihfati  (29.03.14 23:36:54) 
Yüzük alma saat al. Başka bir şey al. Hiç yüzüğe sevinen erkek görmedim.


  • ehti  (29.03.14 23:37:16) 
saat denmiş ama ben de saat diyorum yüzük almaman için saatten güzel hediye olamaz. tabii makul fiyat aralığı için diyorum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.03.14 23:39:28) 
@taka61 yok arkadaş bildiğin düz adam. hiç bir fantastik edebiyat takip etmez. öyle olsa phantom yüzüğü falan alırdım, mis gibi süper kahraman havasında gezerdi:D


  • shubulubapshubaptishaluva  (29.03.14 23:42:32) 
@faihfati ya onlar hoş da bizi anlatması gerekmez mi? ne yapayım, denizli 2004 yazdırıp pamukkale mi oydurayım yüzüğe?


  • shubulubapshubaptishaluva  (29.03.14 23:44:11) 
ahah haklısın bunlar madeni paralardan yapılıyor direk, beraber gittiğiniz bir ülke varsa onun madeni parasından yaptırılabilir hatıra olarak vs. ama Türkiye sınırları içerisinde çok anlamlı olmuyor tabi:)


  • faihfati  (29.03.14 23:47:26) 
evlenme planı da olsa yüzük sıkıştırılmışlık hissi verebilir. ben olsam daralırdım yani :) bir de her erkek takı sevmeyebilir. saat+1. pireysiteyşın falan da olabilir.


  • r_u_h  (30.03.14 00:37:48) 
ilk defa maaşlı işte çalışıyorum ve akademisyenim. ne kadar para alacağım sanıyorsunuz ey @ruh:D playstation aşar beni.
saat dendi çok, ama daha yeni saat hediye edildi ve onu da sürekli masada mutfakta şifonyerde filan unutuyor gördüğüm kadarıyla. ikinci bir saat onu heyecanlandırmayacaktır.
bu ne arkadaş? en iyisi ben para biriktireyim de bir daha evlenelim dediğinde bari tamam der, düğün yükünü hafifletirim.
hayır kızlar yüzük al bana diye deli olur, kezban dersiniz. ben bana yüzük takalım diyip duran çocuğa dur hele ciğerim yaşımız kaç (24/5) hele az sevgili gezelim heyecanlı oluyor diyorum, ondan azar yiyorum. yüzük işini ondan beklemeyeyim, ben alayım diyorum, sizden azar yiyorum..
ben en iyisi o hediyeye düşündüğüm parayla bi bahariye-mango yapayım..
  • shubulubapshubaptishaluva  (30.03.14 00:46:44) 
kendisi öyle diyorsa yüzüğü senin alman onun hevesini kırabilir, heyecanını kaçırabilir. erkek adam sonuçta, o adımı kendisi atmak isteyecektir, seni mutlu etmek isteyecektir. illa pahalı bir şey almak zorunda da değilsin, bir gömlek veya bir yemek de iş görür. zaten ilk maaşın olduğuna göre borcun harcın vardır, biliyordur, gereksiz masraf çıkartırsan kızabilir bile.


  • r_u_h  (30.03.14 01:07:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.