[]

secim propagandalarindaki modernite!

arkadas 2-3 gun once istanbulda meydanlardan birinde butun partiler bir minibus kiralamis hepsi. en patlak hoparlorlerle son ses bagiriyorlar propaganda konusmalarini sarkilarini falan.

butun sesler birbirine girmis hicbir sey anlasilmiyor. yukari bakiyorsun bayraklarla gokyuzunu kirletmisler, yerler alabildigine brosur kagit, poset.

bu ne ilkellik ya. pencap mi arkadasim burasi?

cevre kirliligini gectim, hepsi kafamizi s*kiyor afedersiniz.

yarin x parti ciksa dese, ey millet biz brosur dagitmayacagiz, son ses muzik acmayacagiz, bayrak, flama pankart asmayacagiz, cevrenin ve sizin a*niza koymayacagiz dese oyum garanti onlarin. ama kim bu parti? yok boyle bir yaklasim!

bu zihniyet degismez degil mi?

 
Türkiye'de maalesef uzun bir süre değişmez. Ancak iktidar partisinin önayak olup yasaklaması lazım ki Türkiye o seviyeye ulaşamaz bi 50 sene daha..


  • bay meraklı  (29.03.14 13:56:37 ~ 14:05:19) 
Değişmez, rahatsız olan vatandaş bile rakip partinin aracını her gün görüp kendi desteklediği partinin aracını görmezse "Nerede ulan bizimkiler? İşte bu yüzden adamlar kazanıyor" der, sonra o araçlar tekrar dolar ortalığa. Toptan yasaklanması lazım.


  • thor odinsson  (29.03.14 14:01:45) 
"ehee bak bizim partinin otobüsü" diyen mallar sürüsü varoldukça değişmez bu düzen.


  • livaneli kadir  (29.03.14 14:26:48) 
bu mallık için devletten cukka(ödenek) alınması, bu hadisenin bildiğin sektör haline gelmiş olması filan ap ayrı zaten, o gördüklerimiz üzerine bizden alınmış vergilerle bize yapılan eziyet, daha adam olmamıza çok var maaleysef.


  • kyha  (29.03.14 14:38:46) 
en kıytırık muhtar bile 5 ila 20.000 tl arası para harcıyor. sektörü var sen düşün.


  • brkylmz  (29.03.14 15:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.