[]

Lacivert Pasaporttaki ABD vizesini Yeni pasaporta işletmek gerekli mi?

lacivert pasaportun süresi doldu, abd vizemin 2020'ye kadar süresi var, şimdi ABD'ye gitmek istediğimde tekrar konsolosluğa bir başvuru yapmam gerekir mi? çipli paraporta da vizemi bastırmam gerekir mi? nereden kesin bilgi alabilirim konu hakkında?




 
bugün yeni pasaport çıkardım. eskisinin süresi dolmuştu. emniyette, eski pasaportundaki vizeyi kullanmaya devam edebilirsin dediler. delik deşik ediyorlar yalnız eski pasaportu dikkat et vizenin üzerine bişey yapmasınlar.

bir de fikir yürütüyorum sadece, konsoloslua eski pasaportunla birlikte başvursan yeni pasaportuna vizeyi işleyebilirler
  • emfuzi  (29.03.14 00:43:44) 
vizeni hala kullanabilirsin. eski pasaport ile yeni pasaportunu beraberinde tasiman gerekecek ABD'ye girerken. Vizeyi eskisinden kontrol edecekler ama damgayi yenisine basacaklar.


  • icince bokunu cikaran arap  (29.03.14 01:18:30) 
çok teşekkürler, başka bir işlem gerekmiyor değil mi?


  • gareven  (29.03.14 01:35:28) 
hayir gerekmiyor. sadece emfuzi'nin dedigi gibi vizeye zarar vermemeleri icin uyar da uzerindeki yazilar, numaralar felan okunur olsun.


  • icince bokunu cikaran arap  (29.03.14 02:00:31) 
Hayır, sadece 2 pasaportla geziyorsunuz ve ülkeye girerken ikisini de gösteriyorsunuz. İlki delik olacak ve geçerliliğini yitirecek, ama içindeki vize süresi bitene kadar geçerliliğini koruyacak. Gayet standart bir prosedür.

Geçerli pasaportunuz yenisi olacak ama, unutmayın. Uçakta giriş formunu falan doldururken yeni pasaporttaki bilgilerinizi kullanın.
  • metalik  (29.03.14 02:01:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.