[]

1 dersten geçemeyip okulu uzatmak

arkadaşlar beni bırakan hocanın psikolojik problemleri var, benimle uğraşmayı bir obsesyon haline getirdi. benden nefret ediyor. olayların geçmişi var ama boşuna anlatmayayım 5 paragraf eder. kendisi beni bırakınca tüm planlarım altüst oldu, konuştum nuh diyor peygamber demiyor. proje hazırlayayım dedim yok diyor. evet ortalamaya göre başarısız oldum biraz ama adam bırakılacak bir ders değil ya inanın yani. dd versin yollasın. bu tip durumlarda ne önerirsiniz ? bölüm başkanıyla mı konuşsam ? kadın da bölümdeki herkesle kavgalı ne bok yiyeceğim ben ? hukuki yolu yok değil mi ?




 
dekan ile görüş. olmadı büt iste.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (28.03.14 23:00:28 ~ 23:00:49) 
Tek ders sınavı var genelde. Senin gibi sadece 1 dersten kalmış mezun olabilecek durumda olan öğrenciler için yapılıyor. Bunu sorabilirsin yönetime, bilgi al.


  • klorlu su boregi  (28.03.14 23:12:33) 
Haksız not aldığını düşünüyorsan itiraz edebilirsin dilekçe yazıp. O zaman sınavın/ödevin değerlendirmesini hocadan başka biri yapar.


  • idyl  (28.03.14 23:33:29) 
Eğer notunun az olduğunu düşünüyorsan yazılı olarak bildir isteğini. Ama eğer notunda sorun yoksa gidip bölüm başkanına söylersen garip bir durum olmaz mı? Kendimi hocanın yerine koydum. Çocuğun biri dersten kalmış. Bölüm başkanı bana çocuğu geçir falan diyor. Okuldan atılacağımı bilsem geçirmem. Hatta bir daha ders alsın hayvan gibi zor sorular sorar yine giçerimem.


  • godsparticle  (28.03.14 23:35:47) 
istanbul universitesinde yunanca hocası vardı kadın , genelde sevilmeyen otoriter olmaya çalışan menapoz bir teyze , hani şahin k nın deyimiyle '' zannediorum tek eksiği y.rr.ktı'' derste ki bir sürtüşmemizde beni asla geçirmeyeceğini beyan etti kendisine cok güveniyordu bunu söylerken.. ertesi gün cep telefonumun video kaydını açtım kadının odasına girdim efendi efendi dünkü olay hakkında konusmak istediğimi söyledim kadın açık açık yüzlük kağıt bile versem geçirmeyeceğini söyledi.. cep telefonumun ekranını kadına çevirdim bu konuşmayı gerekli mercilerle paylaşıcağımı söyledim sonra iki dönem boyunca o kadının girdiği her dersi A ile geçtim !


  • lucifer morning star  (29.03.14 09:20:56 ~ 09:21:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.