[]

Nexus 5

Şimdi arkadaşlar nexus 5 almaya karar verdim ve büyük ihtimal media markt tan alıcam (ankara) ama siz bilgili elektroniksever arakadaşlara şeyi sormak istedim ben bu telefonun 401k model numaralı olan yani en son bu sene revize edilmiş oparlörleri azcık büyütülmüş olanı olup olmadığını nasıl anlayacağız?... Ulan napcan az küçüğü büyüğü ikiside telefon lan diyenlere de şunu diyim hardware değişikliği ve ekran iyileştirmeleride yapılmış diyorlar... birde 1300 kağıt vericez almışken iyisini alıyım istedim... Alıp 3-4 sene kullanıcaz malum, şimdiden cevap vericeklere teşekkürler

Gsmarena dan bir alıntı

Not all is peachy on the updated models however, as despite their firmer buttons and larger grilles, there are reports of a display that is more hued in yellow, as well as some green stuck pixels.

www.gsmarena.com

 
Yalnız şu yazıda ekranda iyileştirme yapılmış demiyor, sorun var diyor. Sarılar daha baskınmış ve arada sürekli yeşil olan pikseller varmış.

Bu arada mediamarktta 1300e mi düşmüş?
  • Cryptoricus  (28.03.14 21:20:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.