[]

iPhone'dan Sıkıldım, Android Almaca

Ben iOS'u iyi bilirim ve halihazırda sıkı bir Apple kullanıcısıyım. iOS önerilerine kapalıyım.

Xperia Z olur, HTC One Max olur, LG olur, Samsung S5 olur, atladığım marka\modeller olur. Parası önemli değil. Ne alayım, neden alayım?

*Pek dikkatli bir kullanıcı değilim. iPhone'u haftada bir düşürüyorum.
*Yazılımcı olduğumdan teknik yaklaşırsak sevinirim. "Su geçirmiyo oğlum, şunu al" demeyelim lütfenn :)

Pek teşekkürler.

 
2008'den 2012'ye kadar iphone kullandım. sonrasında Samsung ile android'e geçtim. Hata etmişim. Androide geçmekle değil, Samsung ile geçmekle.

Tatava yapma, nexusu bas geç hocam :)).
  • arnatuile  (28.03.14 19:07:10 ~ 19:07:29) 
2-3 yıl iphone kullandıktan sonra S3 almıştım, en fazla 3 ay falan dayanabildim, tekrardan iphone'a geri döndüm. Samsung alma bence.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (28.03.14 19:31:14) 
Bir süredir LG G2 kullanıyorum.Genel olarak çok memnunum.Alette Snapdragon 800 işlemci var ve tepkime süreleri çok iyi.Çok kullanışlı uygulamaları var.Kilidi açmak için ekrana çift tıklama mesela.Ayrıca kızılötesi var ki bir çok aleti kumanda edebiliyorsun.(tv, klima, uydu vs...) Resmen her gün yeni bir özelliğini öğreniyorum desem yeridir.Ayrıca kitkat güncellemesi de nisanda gelecek.Resmi olarak duyuruldu.Adreno grafik işlemci ise oldukça iyi performans gösteriyor.Çok güzel parlak IPS ekranı var.Mesela seyahatlerde HD olarak film izleyebilirsin.3000 lik pili olması ise çok büyük avantaj.Şuan gün boyu bol bol kurcalamama rağmen iki günü çıkartıyor.

Eksi yönleri ise arttırılabilir hafızasının olmaması.16 GB alırsan zaten içindeki uygulamalar yüzünden sana 10 GB falan kalıyor.Ben pro bir kullanıcı, müzik ya da film hastası değilim ama ne olur ne olmaz 32 GB aldım.Fiyatı da gayet uygun şu sıralar.

Pilini değiştirmen mümkün değil zira tasarımından buldukları her boşluğu pile ayırmışlar.Özel tasarım bir pili varmış.Yani telefoncudan gidip pil alıp arka kapağı açıp takamazsın.Pil öldüğünde ne olur ben de bilmiyorum şuan.

Plastik kasa var ama dediklerinin aksine bence gayet sağlam sayılır.Hatta zamzungdan daha da iyi.Şeffaf arkada kapak aldım ve ön yüzeye de jelatin geçirdim gayet sağlam oldu.İstersen nette Spigen tam korumaları kılıflar da var.
  • Evocati  (28.03.14 19:48:51) 
iphone'u bana ver bedava :/


  • brad pitt  (28.03.14 19:53:17) 
iPhonedan vazgeçtiğinize göre jailbreak işine girmemişsiniz büyük ihtimal.


  • excespeace  (31.03.14 23:18:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.