[]

tv kanallarım

türkiye'deyim. bbc, itv, europort vb daha doğrusu çoğu popüler ingiliz kanalını (britanyanın köpeği olmamla alakası yok, o konuya sonra geliriz.) bunların yanında rai, rtl vb. nin yanında tabii ki türkiye'deki kanalları da anten kullanmadan izlemek istiyorum. kombine bir çözüm önerisi verebilir misiniz, ancak çok karışık ve masraflı bir çözüm olur diye tahmin ediyorum ama yine de söyleyin siz. internetten izleme imkanım yok bu kanalları, sevmem de netten izlemeyi. elimizde şu an için sadece tüplü tv olduğunu varsayıyoruz. hd meraklısı falan da değilim yani.




 
Hem internetten izlemek istemiyorsunuz hem de anten kullanmak istemiyorsunuz, o zaman tek çareniz kablolu tv...


  • selimse  (28.05.09 23:45:07) 
antenden kastettiğim, şu eski antenlerdi :)

wizard_merlin, cevap için teşekkürler. peki hangi modeli nereden nasıl alırım. sonra çalışmama ayarlayamama gibi problemlerim olsun istemiyorum. ya da eleman ayarlamadan önce "abe bu uymaz ki, biz sana en iyisi şundan verelim" demesin. bir defa yapayım ve koltuğuma yaslanayım istiyorum. ben uğraşamam, bilen biri yapsın. parası neyse verelim ama kazıklanmayalım da.çok zor değilse ben de yapabilirim ama pek yatkın değilimdir böyle işlere açıkçası.
  • halıcı  (28.05.09 23:48:50 ~ 23:50:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.