[]

Panik Atakmıyım?

arkadaşlar bazı yaşadığım üst üste gelen sorunlardan sonra gecelerı kalbimin çok hızlı bi şekilde atmasıyla uyanmaya başladım buda yetmedi dün gece kalbıme bir ağrı saplandı ve kalbım yerınden cıkıcakmış gibi atıyor. Spor yapan yaşından ufak gösteren sağlıklı biriyim ama bu ara malesef psıkolojım bozuk .Sizce bu panik atak başlangıcı mı ?




 
Anksiyete bozukluğu, yaygın anksiyete bozukluğu da yaşıyor olabilirsin. eğer düzenli olarak her sabah böyle uyanıyorsan bir psikiyatriste gidip sana uygun antidepresana başlarsın. ilacı almaya başladığın gün sabahları yaşadığın şikayetler ortadan kalkar. yaklaşık 1 yıl kadar ilacını kullanırsan iyileşirsin. geçmiş olsun.


  • ya birak ya  (28.03.14 11:43:04) 
Masallah hoş bir anksiyeteniz olnus bence..bende de böyle baslamıştı anksiyete.sonra ilactan sonra o carpinti falan bayagi gecti de yine atarlandigim,gerildigim zamanlarda oluyor.


  • ruh i tibbiye  (28.03.14 13:56:31) 
kalp çarpıntın geçmezse ve günlük yaşantını rahatsız edecek boyutlara gelirse önce aile hekimine sonra psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim. psikolojin ne kadar bozuk olsa da terapiyle azalarak biten bir hastalık panik atak, kendimden biliyorum. zaten panik atak olduğunu da kesin olarak internet üzerinden kimse söyleyemez. yine de o ataklarda sakinliğini korumaya çalış ve o esnada ölmeyeceğini bil, geçip biteceğini düşünmeye çalış.


  • hayat putlarla guzel  (28.03.14 16:28:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.