[]

MHP'yi destekleyenler gerçekten CHP'ye oy verecek mi?

seçimi kim kazanırdan öte, bugüne kadar (özellikle Ankara için) mhp'ye oy verip, bu seçimde Mansur Yavaş'a veya istanbul için sarıgül'e oy vereceklerin oranı nedir? etrafınızda böyle insanlar var mı?

not: benim oyum sarıgül'e


 
sülalesi mhpli arkadaşım var, bizde durum yarı yarıya diyor.
babası mhp milletvekili olan arkadaşım var. mansurcu'yuz diyor.

  • hayley williams ile evlenecek genc  (28.03.14 11:17:07) 
Benim çevremde MHPli olup da CHP'ye oy verecek veya tam tersini yapacak olan adam çok. İle göre değişiyor bu durum. Hatta eksi'de de okudum, bir yerde ülkü ocağı başkanı bile İstanbul'da oyunu CHP'ye vereceğini ve bu durumu desteklediğini söylüyordu. Olay artık CHP - MHP değil. Aksini yapan her oy AKP'ye yarayacak.


  • dessy  (28.03.14 11:17:25) 
evet verıcek


  • tadutadu  (28.03.14 11:22:22) 
MHP lii olarak demeyelim de milliyetçilerin CHP yerine AKP yi destekleyeceğini söylüyorlar . Sarıgül ü Şişli bel. Başkanı iken destekleyip seçim sürecinde daha da tanıma fırsatı bulup vazgeçende azımsanmayacak sayıda.


  • essoist  (28.03.14 11:23:04) 
peder sarıgüle verecek, ha keza mhpli arkadaşları da vereceklerini söylediler. ama sıkıntı sarıgülün az oy alması değil topbaşın çok oy alması. akpden kopan olsa daha karlı.


  • mattiadestro  (28.03.14 11:33:22) 
peder sürekli mhp'ye oy atmıştır. genelde yine mhp'ye atacak muhtemelen ama hem ikamet ettiği maltepe sınırlarında hem de istanbul için chp'ye oy atacak.

want2die belirtmiş saadet bile chp diyor. evet, daha yılbaşından biraz sonra saadetin kurucularından biri evimdeydi, ismini söylemeyeyim belki bir şekilde kendisine sıkıntı olur. tatava yapma bas geç daha ortaya çıkmamıştı bile ki, istanbulda kendisinin, ailesinin ve bir çok sp'li yakınlarının chp'ye oy vereceğini söyledi. ha aynı adam bu akp defolup gidince chp'ye oy atarsam anamı siksinler dedi. o ayrı. :)

ama bu adamları gönderene dek o karşısına aldığı %50 tek yumruk olacak, o belli.
  • ozzpwnz  (28.03.14 11:39:09) 
pardon kusura bakma ama hiçbir sikim olmayacak. sosyal medyada eşim dostum mhp'li ama chp'ye oy verecek diyenlerin hepsi aldatmaca. yani uzun uzun konuşmaya gerek yok. 2 gün sonra seçim var. seçim sonrası görürsünüz. yalandan "haa millet hep chp'ye oy veriyor laaaan" intibası oluşturmak. yemezler..mhp'li bir adam chp'ye oy vermez. 2 gün sonra görürsünüz. işin komik kısmı bunlar kendi çalıp kendi oynuyor. yani birbirlerini aldatıyor. 2 gün sonra:) sadece 2 gün sonra seçim sonrası görürsünüz.


  • Manas  (28.03.14 11:58:06) 
biz tek siz hepiniz olm:)
ha evet mhp li adam chp ye verebilir. geçen seçim görmüştük bunu. ama o adam zaten mhp li değildir... çünkü gerçekten ülkücü olan, gerçekten milliyetçi olan bir adam cemaat halk partisine oy vermez.

  • ne nicki be  (28.03.14 12:01:17) 
ya ne nicki be bi öl ya.kaç paraysa vericem.
öfff mide bulandırma arkadaş ya

  • tadutadu  (28.03.14 12:06:16) 
alamadıkları tikler trollerin her şeyi özetliyor, üzülüyorum öte yandan. ölümüne savundukları elemanlar milyon dolarlarıyla birlikte belki başka bir ülkeye ufak da olsa bir ihtimal iltica edecek, ya troller? :(

genel seçimde de chp-mhp koalisyonu sürebilir bile.
  • ozzpwnz  (28.03.14 12:24:56) 
ben her defasında chp'ye verdim oyumu. konuştuğum taksicilerin çoğu mansur diyor.

ben de bu iyiliklerin karşılıksız kalmaması için il meclisi seçiminde mhp listesine vereceğim. büyükşehir mansur'a tabi.
  • izafi  (28.03.14 12:37:29) 
şu an milletin derdi AKP yi durdurmak, sonra kendi aralarında hesaplaşırlar gerekirse
Sarıgül İstanbulu alsın, sonra istersen adamın her yaptığına itiraz et, dava aç
Yine hak hukuk, mahkeme şu bu olacak o zaman
AKP gelirse hepsi hikaye
  • cruseo  (28.03.14 12:41:10) 
@ozzpwnz
harbiden ya biz ne yapacağuk:)

  • ne nicki be  (28.03.14 12:48:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.