[]

12. kat ile 8. kat arasındaki fark

bi apartman dairesinde 8. kat ile 12. kat arasında bi fark oluyo mu? biri 200 bin diğeri 225 bin tl istiyor. son kat 12.kat zaten. sıfır bi bina. tüm özellikleri aynı.




 
Ucuzu seçin derim


  • sormayın bana sen o musun diye  (27.03.14 15:16:52) 
Ara katlar altlı üstlü ısındığı için kışın daha iyi ısınır, en üst kat daha soğuk olur, üstten ısıtan olmadığı için.
Aynı şekilde yazın da tepeden güneş vurduğu için çok sıcak olur en üst kat.
Ara kat iyidir.
  • green knight  (27.03.14 15:23:28) 
12 kat sert rüzgarda sallanıyordur....


  • cliquot  (27.03.14 15:34:16) 
Binanın önü açıksa ve 8. kat ile cephesi aynı ise 12. katı alın. 4 kat ciddi bir avantajdır manzara ve ferahlık açısından. Ayrıca son kat olduğu için üstünüzde sizi rahatsız edecek komşu olmaz.
Yalıtım, çatı sorunu olmaz. Onlar 10 sene önceydi. Ayrıca olsa bile tüm apartmanın ya da sitenin demirbaşı ile yapılır. Eskisi gibi değil artık bu işler. Çatı yalıtımları sorunsuz artık.
Isı açısından biraz fark edebilir ama üst kattakinin yakması sizi ısıtmaz zaten. En önemli şey mantolamadır, sonra merkezi sistemdir yani binanın komple ısınması, eğer merkezi sistem yoksa alttakinin yakmasıdır. Alttaki sizi ısıtır, üsteki değil.
Hadi size pazarlık takdiği de vereyim. Önce 8. kat için pazarlık yapın. Dip fiyatı bulun. 200'ün düz rakam olmasına bakmayın siz, çekebildiğiniz kadar çekin. Sonra aynı fiyata üst katlar sorunlu, kimse istemez diyerek 12. katı almaya çalışın. Ne kadar indirirseniz kardır:)
Binayı görmedim ama 4 kat için 25 bin tl şerefiye farkı da normaldir, aklınız da olsun.
  • elma salyangozu  (27.03.14 15:43:26 ~ 15:44:23) 
arakatlar her zaman daha pahalı olur


  • cnonefb  (27.03.14 16:40:46) 
@cronefb bu çok yanlış bir genellemedir. bahçe kullanımına sahip bir giriş kat ara kattan pahalı olabilir. aynı şekilde manzara hakimiyetine sahip bir üst kat ara kattan pahalı olur.


  • elma salyangozu  (27.03.14 21:49:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.