[]

Yavru kedi(leri) sahiplendirme

Uyarı: Yönetimden ricam ilanın bir süre yukarıda kalması

Öncelikle giriş olarak daha önce yazdığım duyuruya bakınız: eksiduyu.ru

Veletlerimiz 2 haftalık kadar oldu, gözleri de açıldı hepsinin.. Birininki daha birkaç gün önce açılmış olmalı çünkü halen daha çipil çipil bakınmakta.. Anne iyi beslendiği için şu anlık beslenme odaklı bir sorun yok, tüm memeler yavrulara kul köle olmuş durumda.. Fotoğrafları birkaç saat önce çektim, henüz tazeler yani.. 4 yavru var görebildiğiniz üzere, tahminimce ve görebildiğim kadarıyla yavrulardan 1'i erkek, 2'si dişi, diğerinin ne olduğuna henüz vakıf değilim.. Sağlık sorunları bulunmamakta şu anlık, yalnızca birinin gözbebekleri içe değil, dışa dönük.. Biraz daha büyüdükten sonra belki bir miktar daha iyileşme olur gözlerinde ama benim karşılaştığım, şu ana kadr gördüğüm, yavruyken gözlerde olan sorunun büyüyünce tamamen ortadan kalkmadığı.. Yani bu yavru büyük ihtimalle görme problemi yaşayacak.. Büyük bir sorun olmayacağını düşünüyorum..

Şehir İzmir, semt Üçyol.. Yavruları şehir dışına vermeyi düşünmüyoruz.. Ayrıca yaklaşık 1 ay kadar daha bizimle kalacak yavrular, ondan sonra ilgilenenlere vermeyi düşünüyoruz.. 15 günde bir ilan ekleyip hem durumlarını güncellemek hem de açıkçası ilgilenebilecek olanların dikkatini çekmek istiyorum, umarım başarırım..

Eğer sahiplenmek istiyorsanız bu toramanları, benimle buradan ya da ekşi'den irtibat kurabilirsiniz.. O zaman gelsin fotolar, he mi? He, fotoğraf deyince, fotoğraflarda anne de var, hani onun da şimdiki halini merak ederseniz diye..

imgur.com

 
şansları açık olsun, çok tatlılar :)


  • kadifepanter  (31.03.14 23:57:58) 
alıcı bulamazsanız, istanbuldayım aklınızda bulunsun


  • mgser  (01.04.14 20:54:21) 
benim de 12 bin küsürlük bir kedi sayfam ver feysbukta, sahiplendirme zamanı gelince iletişim bilgileriyle mail atarsanız yayınlarım ben de


  • passion rules the game  (03.04.14 18:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.