[]

istanbul-budapeşte tren bileti

Herkese selam. Uçuk uçak biletleri fiyatları nedeniyle budapeşteye trenle gitmeye karar verdim fakat bu biletleri nerden alabileceğimi bilmiyorum. Herhangi bir internet sitesi bilen veya tren bileti satan büro bilen varsa lütfen yazsın. Büro izmirde olmalı. Birde TCDD bilet satıyor mu yurtdışına bilen varsa lütfen yazsın. Şimdiden teşekkürler.




 
interrail ?


  • MiraTaurus  (27.03.14 12:44:07) 
@mirataurus interrail biletini macaristana özel alabiliyor muyum?


  • johnny lash  (27.03.14 12:47:18) 
istanbul'dan budapeşte'ye trenle daha ucuza gidebileceğinizi hiç zannetmiyorum. ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz? gidiş-dönüş tarihleri belli mi? ne amaçla, ne kadar yükle gidiyorsunuz? detaylı bilgi verebilirseniz gezgin duyurucular çatır çatır en ucuz uçakları gemileri roketleri serer önünüze.

bir firmanınki uçuk olur, iki firmanınki uçuk olur... fiyatlarda bir aşırılık olacağını hiç sanmıyorum, elbet uygun fiyatlı uçak bileti bulunur. fakir misiniz acaba? yani "ben 100 lira verebilirim, o yüzden bana pahalı" mı diyorsunuz yoksa ortalamanın mı çok üstünde geldi fiyatlar? detay plz.
  • pescador  (27.03.14 12:48:35 ~ 12:49:12) 
@pescador sziget festivaline gideceğiz arkadaşlarımla 10-18 ağustos arası. En az para ödeyerek gitmek istiyoruz ki orada çok para harcayabilelim. Ve en az 1000 lira uçak biletine gidecek. Trenle mantıken daha ucuz olur diye düşündük. Ama deneyimli olan varsa bu konuda başka şekillerde de yardımcı olabilir bize. Fiyat olarak 600 den fazla vermek istemiyoruz sadece yolculuğa maksimum 650 civarı.


  • johnny lash  (27.03.14 12:51:25 ~ 12:52:59) 
1000 lira çok fazla, o kadar olacağını zannetmiyorum. 2 ay kadar önce alırsanız çok daha uygun olabilir. skyscanner.com ve tripsta.com ucuz bilet konusunda işinizi kolaylaştırabilir. tarihler esnekse eğer, yani illa 9'unda değil de 6'sında veya 10'unda da gidebilecekseniz, tripsta en ucuz gidiş-dönüş biletlerini çıkarıyor falan.

şu an skyscanner'da tek kişi için gidiş-dönüş 682 lira bilet var 9-19 ağustos için. gerçi gidişte 7 saat dönüşte 4 saat aktarma var. ama bilet var yani, kişi başı 1000 çok fazla, o kadar olmaz.
  • pescador  (27.03.14 12:56:36) 
wizzair 40 euroya gidiyordu tek yön. ama sziget zamanı fiyatları artabilir. bir de belgrad'a gidip oradan budapeşte'ye geçebilirsiniz trenle otostopla otobüsle falan, belgrad da pegasusla 30 euro tek yön.


  • orange coffee  (27.03.14 13:06:52 ~ 13:08:04) 
şimdi baktım, wizzair 10-18 ağustos tarihleri için gidiş dönüş 200€ yazıyor. hiç para vermeyelim diyorsanız otostopla gidin, edirne'ye giderseniz kapıkule yakınlarında yüzlerce tır parkı var, sorarsanız elbet biri budapeşte'den geçer. en kötü ihtimal romanya'da inip başka tıra falan binersiniz.

geçen hafta otostopla romanya'dan sırbistan'a gittim, yaklaşık 300 km için 6 araba değiştirdim ama değdi, tavsiye ederim. farklı bir deneyim oluyor.
  • tolga asp  (27.03.14 13:33:24) 
  • lamartin  (27.03.14 14:07:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.