[]

Taksim ya da Kadıköy'de Mekan Önerisi

Arkadaşlar,

Bazılarınızın malumu bir dolmakalem blogum var (www.banasikcayaz.com) Önümüzdeki hafta ikinci yaş günü. Okuyucular da arasıra buluşmak istiyor. O yüzden bir yerde buluşma gerçekleştirmek istiyorum. İnternet üzerinden olan bu buluşmalarda kişi sayısı çok belli olmaz malum. Bu yüzden mümkün mertebe, masa ek yapmaya filan müsait bir yer olması lazım. İkincisi kolay ulaşılmalı, mümkünse alkolsüz olmalı. Elbette aydınlık, ferah ve az gürültülü olması tercih sebebi.

Geçen seneki buluşmayı Savoy'da yapmıştık üst katta. Bu sene başka yer olur mu acaba diye bakıyorum.

Bu şekilde mekan var mı bildiğiniz?

Teşekkürler!

 
kadıköy benzin olabilir, gerçi biraz gürültülü ve alkollüdür ama siz bilirsiniz...

taksim için ise majestik sinemasının üstünde majestik cafe var. sakin yerdir. yere oturmalı minderli bölümü de vardır. fal mal baktırmak isteyen olursa fal da bakıyorlar :)
  • tezumomikuari  (27.03.14 11:45:13) 
kadıköyde franz kafka olabilir. alkollü ama elit denilebilecek bir yer zaten baya büyük, alkolsuz seçeneği geniş.


taksimde çaykana var galatasarayın altında. çay-kahve-nargile işte. toplantılara uygun oluyor genelde.
  • a darkness coming  (27.03.14 13:14:02) 
leylek kafe. biz kitap kulübü toplantılarımızı orada yapıyoruz.


  • mea maxima culpa  (27.03.14 13:51:44) 
@mea maxima culpa foursquare.com burası mı? Çok güzel görünüyor.


  • kahvegibi  (27.03.14 15:54:03) 
evet, genelde bizim gibi gruplar, öğrenciler geliyor. hafif bir müzik çalıyorlar. fiyatlar orta halli, yiyecek içecekler güzel, sahipleri-çalışanları güleryüzlü anlayışlı.


  • mea maxima culpa  (27.03.14 20:21:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.