[]

akademik kadroda maaş sorma adımı

romalı panpalarım

bir süredir benzer ilanlar açıyor, ilerledikçe ilanlarımın içeriğini de değiştiriyorum.

şimdi ben bir vakıf üniden ar.gör bir diğer vakıf üniden öğr. gör. kadrosu kazandım.
bu cumaya olumlu-olumsuz dönüp, evrak teslimi yapmalıyım.
vakıf ünileri bilenler bilir, maaşın bir sabiti yoktur, sizi en ucuza kaça bağlayabilirler onun peşindedirler.
bu durumda ben iki yere de evrakları götürüp iş resmi kadro kabul/imzaya gelince şartlarda anlaşamadık diyip dönersem okula ipnelik mi yapmış oluyorum?

ben bana biçtikleri maaşı ne vakit soracağım Allah aşkına. sordum dedim bi okula geçengün, demediklerini bırakmadılar? babamın hayrına mı ben onların tüm lab işlerini istemedikleri dersleri yürütücem. niye maaş sorunca irrite oluyor bu insanlar?
bunu kazı ürkütmeden sormanın adabı nedir?

 
maas soylenmeden is teklifi mi olur ya? maasi bilmeden nasil kabul edeceksin? sormak en dogal hakkin. ikisine de acimadan sor


  • crucio  (27.03.14 09:40:51) 
vakıf için temiz 2.000 ila 2,500 arası diyorum. tabi okuluna göre birazda. bir üstüne danıs ya da muhasebeye.


  • dokuzeylul  (27.03.14 10:11:04) 
"vakıf için temiz 2.000 ila 2,500 arası diyorum" diyen hayal aleminde yaşıyor, ha vakıfta 5000+ alan araş. gör. de var, 1000 tl'ye çalışan prof. da var. inanmayanlara burden isim de verirdim ama ayıp olur şimdi. shubulubapshubaptishaluva'nun dediği gibi ne tuttururlarsa.

ayrıca son anda imza atmaktan vazgeçtim demek bize ters olsa da profesyonel yaşamda yapılan bir durum. ayrıca özellikle vakıf üniv.lerde ayıp olur demeyeceksin, çünkü onlar 3 kuruş için ilk fırsatta tekmeyi basabiliyorlar, verdikleri sözleri hiçe sayabiliyorlar. bu heriflerin durduk yere işten çıkardıkları onca insanı gördükten sonra, bana mide kanaması geçirttikten sonra gözümde 5 kuruşluk değerleri ya var ya yok.

kriz zamanında 45 yaş üstü karı-kocayı kapının önüne koyduklarını, sizi kendi bünyemizde kuracağımız şirkete alacaz ama önce istifa dilekçesi vermelisiniz dedikten sonra yüzlerine bile bakmadıklarını bilirim (sizi tekrar işe alacaz diye kandırıp istifa dilekçesi almalarının nedeni onlara tazminat vermemekmiş, sonradan öğrendik. kendileri istifa etmiş gibi göründükleri için de işsizlik sigortasından da faydalanamadılar)
  • yemrem  (27.03.14 10:29:07) 
Maaş genelde en başta konuşuluyor. İmzalamadan önce. Bana uygun değil dersen anlarlar, aynı durum daha önce başlarına gelmiştir.


  • aychovsky  (27.03.14 10:31:46) 
-yemrem- o prof. haftada birkaç saat derse giriyordur anca. şimdi 5 gün 09:00,17:00 okulda duran adam 2-2,5 arası alır.almalıdır. alamıyosa o okul okul değildir.


  • dokuzeylul  (27.03.14 10:45:38) 
eyw canlar cevaplar için. bu gün dolmadan 3. okuldan da kabul aldıktan sonra 3üyle de ayrı ayrı görüşüp, tüm tavsiyeler rağmen belki de mallık yaparaktan ama 3üne de dürüstçe başka 2 yerden daha kabul aldığımı belirttim. ar.gör kadrosu olanlar en iyisi neyse ona git, burda kimseyi zorla tutmuyoruz panpa havasındalardı. ikinci öğretim görevliliği yani bize gel bak bizden giden süfer devlete falan girdiler sonra ama bu işte tabi mayış az, sana diğer yerler ne dedi? filan dediler. sabaha haber ver yoksa ben sisteme adını girerim, çıkmam da, diğer yer de seni kaydettiremez dedi.
üçüncü yerle diğer okulları konuşmama gerek dahi kalmadı, gerçi konuştum. bana ben şartları sormadan nasıl bir beklentiniz var dendi. saatleri sigortayı yemeği servisi ve doktorama arıza çıkartıp çıkartmayacaklarını konuşup sonra maaşa geçtim. makul bir meblağ belirttiler ama en çok da profesyonelce maaş en sona, ilk imzayı ver, malum piyasa kötü, yüksek bişey bekleme falan çirkefliğine yatmadıkları için onlarla imzayı attım. ilk iki okula da sabah 9da telefon edicem.
umarım her şey iyi olur..
  • shubulubapshubaptishaluva  (27.03.14 21:14:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.