[]

4 gb mı yoksa 16 gb mı?

gm discovery'i diyorum.

16 gb olanının 5 gb lık kısmı sisteme geri kalanı telefona ayrılmış fakat bu telefona ayrılan 11 gb lık kısıma sadece foto,müzüik,video yüklenebiliyormuş. uygulamalar için sistem belleğinde 1,5 gblik bir alan kalıyor.

4 gb olanda da 850 mb filan uygulamalara kalıyormuş.

uygulamları telefon direkt hafıza kartına kurabiliyor. öyle olunca ek hafıza kartı almak mantıklı geldi ama 16 lık da verken kararsız kaldım.

16 gb 679.
4 gb + 32 gb hafıza kartı 640 lira.

 
39 liranın muhabbetini mi yapıyon. 16 al tabi. 4 gb sıkıntı yaratır.


  • himmet dayi  (27.03.14 04:20:58) 
1) ya şöyle düşün.hiç oralara girme bile.16 gblik model daha sonra çıktı 4gbden.gmd'nin de ilk partileri sıkıntılıydı şarj soketi ve ölü piksel bakımından.ufak bi google da görürsün zaten.şu an 4 gblik bi model alırsan eski parti bi mala denk gelme ihtimalin hala var.bu sadece 16gb almak için yeterli.gerçi ölü piksel ihtimali her zaman her şeyde var ama ihtimal daha düşük böyle.

2) uygulamaların mcsd karta bile taşınabildiği bir telefonda hafızanın sadece sisteme ayrılmış kısmına uygulama kurulabilmesi saçma olur.onu muhtemelen yanlış biliyorsun.iyi bi araştır.mutlaka kuruluyordur telefonun kendi hafızasına.

3) çok hafıza iyidir.geniş geniş çalışan sistem iyidir.karta zaten uzun süre gerek duymaz ihtiyaç olunca da bi el bolluğunda alırsın gider.şu an için önemli olan hafıza falan değil.hataları ayıklanmış bi parti ürünü alman.yani daha geç çıkan.
  • aşksız prens  (27.03.14 06:13:10) 
bekle hemen alma 2 hafta sonra gm2 raflarda 16 al bi de.


  • patlak fermuar  (27.03.14 10:09:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.