[]

Efsane yapımlar

her şey olabilir ama genellikle eski ve kült olmuş, çocukluk dönemimize damga vurmuş yapımlar. dizi, klip, film, müzik, kitap, karikatür, çizgi roman vs.

neler var sizin için?

sözlük'te benzer başlıkları var tabii ama ben duyuruya hitap ediyorum.

benim cevap: power rangers

 
rıfat ılgaz - bacaksız serisi.


  • papillon7  (26.03.14 23:22:52) 
(bkz: anayurt oteli)


  • dimitri iskete  (26.03.14 23:24:46) 
(bkz: şok)


uzun bir süre, aynaya deodorant sıkıp şifresiz cine5 izlemeye çalıştı benim neslim :(
  • devilred  (26.03.14 23:24:52) 
baya var bunlardan; süper baba, pokemon, kaygısızlar, ahaha vahşi güzel, tsubasa, trt sağ olsun artistik patinaj, jumanji!! tüm hababam sınıfı filmleri etc.
kitaplar ilkokul yıllarında ya ömer seyfettin ya da kemalettin tuğcu eserleriydi, hepsini hatırlamıyorum.
smooth criminal'ı anladığımız kadar söylemek, we will rock you, makarena, coco jombo, bir ara tarkan vardı sonra kayboldu gitti çocukluğumdan.
karikatür tek tek yazmak değil de toplu halde daha iyi gibi, kemik ve lombak vardı o zamanlar, robinson ve cuma, bahadır boysalın sayfaları, memcoş, hilal vardı süperdi:) şerafettin.

kısıtlı zamanda çıkanlar bunlar.
  • in search we trust  (26.03.14 23:30:13) 
Benim için harry potter ilk aklıma gelenlerden. Çocukluğumun efsanesiydi gerçekten, kitaplarını hem türkçe hem ingilizce defalarca okuduğum, filmlerini defalarca izlediğim.. ilk 4 kitap ve film daha özel tabii çünkü 5ten sonrası ergenlik gençlik oluyor, tabi yine özel ama çocukluk kadar değil...


  • mutlusismankedi2015  (26.03.14 23:43:34) 
rose of versailles - anime (lady oscar olarakta bilinir)

sıcak saatler (mehmet aslantuğ - arzum onan atv dizisiydi sanırım )

ilk ansiklopedim serisi walt disney in

dinazorlarla ilgili bir dergi vardı 3d gözlük falan vermişti orta sayfasında 3d dinazor ilustrasyonları vardı

home alone ( evde tek başına ) sömestr zamanı karne hediyesi kontenjanından sinema..
  • lucifer morning star  (26.03.14 23:49:39) 
off o dinozor dergisi! neydi adı!

deli gibi beklerdim her sayısını. bi kere yenisayı gelmemişti aldığım bayiiye. deli olmuştum :D
  • ermanen  (26.03.14 23:52:23) 
  • lucifer morning star  (26.03.14 23:56:54) 
jumanji +1 cine5te izlemistim ilk :)

gelecege donus!
  • babamasoliimbananickaldirsin  (27.03.14 00:26:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.