[]

insanların hareketleri

insanların hareketlerini irdeleyen bi dizi,kitap tavsiyesi istiyorum. lie to me yi izledim, orada sürekli mikro ifadelere bakıyolar. ben daha çok insanlar günlük yaşamlarından tutunda , ayrılık acısı çeken, insanların hareketlerindeki anlamları istiyorum. bunu bilime dayandırmalı tabiki. var mı böyle bişey.




 
Bir milyon tane Beden Dili kitabı var. Yabancı bir adam vardı, (aradım buldum, Joe Navarro imiş) onunkini öneriyorlar. Ben okumadım ama arkadaştan duydum.


  • aychovsky  (26.03.14 23:16:37) 
Çoğu insanda built-in beden dili okuma yeteneği var zaten başka türlü hayatta kalamazdık. Kimisi "elektrik aldım" "çok soğuksun" "içimden bir ses bunda bir şey var diyor" şeklinde ifader eder aslında bunlar beden dili okumak ve feromonlarla alakalı.


  • Beckwith  (26.03.14 23:30:12) 
tam böyle ağır bilimsel değil tabii ki ama sex&the city'de, umduğumdan çok daha başarılı analizler vardı insan ilişkilerine dair.

kitap ise kesinlikle incognito. geçen gün bi arkadaşın tavsiyesiyle aldım. inanılmaz gidiyo.
  • demesi kolay tabii  (26.03.14 23:33:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.