[]

[tur şirketi]Pronto tur hakkında

Merhabalar,

İtalya turu için Prontoturu seçmeyi düşünüyorum, sözlükte olumlu şeyler yazılmış ancak yine de sormak istedim:
"Aman ha, sakın" diyecek olan var mıdır?

Peşin ödeyeceğimi söyleyip indirim istemek ayıp mı olur, öküzlük müdür?

Bir de acenteye gitmek ve merkeze gitmek arasında fark var mıdır? Acente de indirim yapar mı, ya da vize evraklarımı aynı hassasiyetle takp eder mi? Yoksa ben paşa paşa merkezlerine mi gitsem?

Şimdiden teşekkürler:

 
ben şahsen İtalya için pronto turu tavsiye ederim. hemen her turda memnun kalınmayacak şeylerle karşılaşılabiliyor bu aşırıya kaçmadığı sürece doğal. asıl konu rehberin ne kadar tecrübeli olduğu ve durumu nasıl idare ettiği. bizim rehberimiz turun bitmesine bir iki gün kala su çiçeği olmasına rağmen son derece başarılıydı.
fiyatlar standarttır ve peşin ödemede indirim vs. olursa da kampanya kapsamında olur diye düşünüyorum. ayrıca acente ve merkez arasında fark olacağını da pek sanmıyorum. yalnız bu son iki noktada pek emin olmadığımı da söyleyeyim..
iyi tatiller:)
  • latoneus  (28.05.09 16:38:14) 
Pronto'yu seçmiştim İtalya'ya giderken. Öncesinde ayarlamaları yaparken bazı aksaklıklar yaşatmasına rağmen tur surasında herhangi bir aksilik olmadı. Vaad ettikleri ile sundukları arasında bariz bir fark yoktu. Ayrıca rehberi de diğer rehberlerde pek görülmeyen bir çalışma ve gezdirme azmine sahipti. memnun kaldım kısacası.

Acenta İstanbul'daki bir acenta ise vize konusunda farklı bir muamele olmaz, bildiğim kadarıyla o işle ve konsoloslukla ilgilenen kişi zaten merkezde ve belgeler de merkez acentaya geliyor. Yerinizde olsam merkeze giderdim yine de. Daha bilgili oluyor çalışanları.İndirim konusunda söyleyecek bir şey yok, pazarlık ustası kuzenim pek bir indirim alamamıştı zamanında.
  • gulden kale  (28.05.09 19:30:25 ~ 19:31:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.