[]

teknık servıs sıkayet

samsung marka cep telefonumu garanti kapsamında tamır edılmesı ıcın gonderdıgım yetkılı servıs tarafından magdur edıldım . bu durumu (basarı) ve (telpa) ya sıkayet ettıgımde kendılerının bır sorumlulugu olmadıgını sıkayetımı yetkılı srvıs de gorusup sonuclandırmam gerektıgını soyledıler hıc oralı bıle olmadılar . .sıtelerınde yetkılıdır dıye duyuruyorlar,ama bır problem olunca bızım sorumlulugumuz yok dıyorlar.sız bu duruma ne dersınız.? ne tavsıye edersınız.




 
ne basarı ne de telpa hic bir markanın teknik servisi değil onlar telefonun bozuldumu goturup verdiğinde kargoyla yetkili servisine gonderiyorlar. hatta eğer biz kargolarsak 1 haftada gider siz verirseniz falan filan yerde buraya 10 dakka gibi sorumluluk almamayada calısırlar. Nerde oturuyorsun bilmiyorum Bostancı e-5 te vatan computerin giriş kapısının tam karsısında Samsung yetkili servisi var. Gayet te memnunum kendilerinden kız arkadasıma laıdıgım telefonun boyası soyulmustu 1 1.5 ay gibi bir surelik kullanımda.sadece kapagı degısırler dıye dusunurken komple kasasını değiştirdiler ki dedikleri süreden de kısa sen boş ver telpayı basarıyı kvk yı mumkunse Git telefonun gercek servisini bul.


  • vaevictis  (28.05.09 16:14:43 ~ 16:23:27) 
  • roadrunner_merlin  (28.05.09 16:21:34) 
Sanayi bakanliginda ilgili daire baskanligina bir dilekce gonderin, icabina bakarlar o servisin.


  • kartonpiyer  (29.05.09 08:36:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.