[]

babama laptop önerisi

soru başlıkta. adamcağız sadece excel, mail, haber siteleri, youtube ve facebook kullanır.

aslında virüs sokmasıyla meşhurdur kendisi, o yüzden ikinci el filan bi mac alayım dedim ama hem öğrenemez hem de ikinci ele çok karşıdır kendisi.

o yüzden maksimum 1500 tl'ye kadar bi şey önerebilir misiniz lütfen? lenovo z510 önerilmiş ama akakce'de bile fiyatları 1600-1700 civarlarında. o yüzden işte biraz daha ucuz bi şey süper olur.

çok teşekkürler şimdiden.

 
ben 5 yıllık casper nirvanamla çok mutluyum.

autocad, photoshop kullanmama rağmen hız konusunda sorun yaşamamıştım.
  • goldentitan  (26.03.14 15:49:19) 
casper alaacksan önce kendini bir doktora göster. bunu daima derim. asus al kafan rahat olsun.
www.orionnet.com.tr

  • cetoxim  (26.03.14 15:55:42) 
hocam bırak o zaman laptopu. al bir ipad ya da samsung galaxy tab rahatla.

elinden düşürmeyecektir. denedik %100 çalışıyor :)
  • yimirta  (26.03.14 15:57:56) 
Laptop alacaksanız bence de Asus. Dell, Sony Vaio, Lenovo, Acer alt modellerinin hepsini kullandık ailecenek. En iyisi Asus bence. Bim, A101 750-850ye satıyorlar dönem dönem. Tam dediğiniz işi görecek babaya yetecek laptoplar.


  • sadecece  (26.03.14 16:02:59) 
casper alma +1

iyiden kötüye sırayla önerilerim:

toshiba - pahalı
asus - pahalı
sony - pahalı
lenovo
acer
  • himmet dayi  (26.03.14 16:08:18) 
casper alma...
lenova'nın bir düşük modelini alabilirsin..

  • inanmazsan inanma  (26.03.14 16:24:38) 
Ne alırsın bilmiyorum ama güncellemelerini açık tut ve Norton 360 gibi tam koruma ve bakım hizmeti sunan yazılım satın al.

Yine de en azından i5 işlemcili ve hiç yoktan bir ekran kartı olan bir cihaz tercih edin.
  • atom karincanin torunu  (26.03.14 16:32:38) 
tablet alsan bence de daha mantıklı, laptopta iki siteye giremeyen annem şimdi tableti elinden bırakmıyor misal. hem de kullanması daha rahat, sadece internet vs gibi basit şeylerle ilgileniliyorsa laptop kullanmak biraz hamallık gibi geliyor bana artık. benimki samsung galaxy note 10.1, gayet memnunuz.


  • dust in the wind  (26.03.14 17:21:53) 
tablet önerileri iyi hoş ama excel ve haber siteleri kısmı sıkıntı olur. :)

bi de iş yerinde kullanacağı için masasında duracak alet, o yüzden tablet olmaz yani maalesef.
  • i was me but now he s gone  (26.03.14 18:21:44) 
excel gayet çalışıyor valla tablette. makro, pivot table falan kullanmıyorsa işini görür.

habersitelerin zaten tozunu arttır. tabii habersitesi bir şifre değilse :) hoş tabletten diğer habersitelerine de giriliyor
  • yimirta  (27.03.14 09:18:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.