[]

Notebook Soğutucusu?

Merhaba arkadaşlar;

Notebookumu evde genel olarak HDMI kabloyla büyük ekrana ve harici klavyeye bağlayıp kasa gibi kullanıyorum. ancak zaman zaman insan iki dakika uzanıp haber okumak, dizi seyretmek istiyor. Doğrudan kucağıma koymak istemiyorum, malum ısı artışı sebebiyle :) hem çıkarttığı sesle, performansıyla(oyun oynama durumlarında da) beni pişman etmeyecek, aşırı da pahalı olmayan bir soğutucu arıyorum. Bir de, kucağa koyup çalışmak için uyumlu olsun tabii. Marka MSI GE 70, ekran 17 inç. Önerilerinizi beklerim, çok teşekkürler şimdiden...


 
(bkz: logitech n200)

17 için biraz küçük kalabilir ama iş görür.
  • cakabo  (26.03.14 14:23:26) 
logitech n200. ama bimeks ve vatan'da çok pahalı, teknosa'da 40 lira -ama kalmamış- (www.teknosa.com). ikinci kademede azıcık ses yapsa da iyi ürün. sorun bir, tekrar satışa çıkarsa kaçırmayın.


  • kelime dogru  (26.03.14 14:24:53) 
bende logitech n200 var.
yastık olarak güzel ama soğutucu açısından çok başarılı değil.
fanı pil kısmına denk geliyor bu da başarılı olmayışının nedeni olabilir.
  • livaneli kadir  (26.03.14 14:45:22) 
msi ge 70'i kucağa koyup da çalışmaya uyumlu haldeyken iyi soğutabilecek bir ürün zor gerçekten. eğer kucak kısmından vazgeçmeyi planlarsanız olayın zalman nc3000 var bende. oldukça sağlam bir soğutucu. düşünürsenize detaylarını konuşuruz özel mesajlarla.


  • not for sale  (26.03.14 15:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.