[]

ton balığı

türkiye marketlerinde karşılaştığımız konserve ton balıklarının kalitesi 3 aşağı 5 yukarı aynı mı yoksa şunu ağzınıza bile almayın denecek kalitesizlikte olanları var mı? yağlı-light ve kıymık, bütün parçalı olması dışında pek fark göremiyorum ben. hemen her markanınki de aynı lezzette gibi geliyor. bu işe de hile hurda karıştıran varsa bir adım öne çıkarılsın isterim.




 
ben genelde salataya veya makarnaya koymak icin aliyorum, turkiye'yi birak dunyanin her yerinde ayni neredeyse tatlari :)

hile hurdasi yoktur bence.
  • fakyoras  (26.03.14 12:52:30 ~ 12:53:36) 
valla aşağı yukarı aynı tabii zaten birçok marka dardanele fason üretim yaptırtıyor da, şu bim'dekiler beni biraz bozuyor nedense.


  • sanal hayvan  (26.03.14 13:10:02) 
iki ay önce bimden aldığımın tadı hala ağzıma geliyor bazen. ikili pakedin birini yedim, diğeri hala duruyor öyle. ton balığından soğudum.


  • john lee hooker  (26.03.14 13:14:25) 
en düşük fiyatlı olarak geçenlerde ülker kalbim aldım. hiçbir farkı yoktu dardanelden. alaaddini de yedim. al birini vur ötekine ya ton balığı işte.


  • kablelvuku  (26.03.14 13:21:05) 
zeytin yağlı almaya çalışıyorum oldukça. ötekinin tadı kötü geliyor.


  • inheritance  (26.03.14 13:22:31) 
bazılarında ağzıma kan tadı gibi bir tat geliyor.
eve alacaksam suda olan dardanellerden alıyorum.

  • kayranin kedisi  (26.03.14 15:09:03) 
hehe tam da ekmek arası ton balığı yerken gördüm duyuruyu. bana da aynı gibi geliyor valla, belki bazıları biraz daha yağlı oluyor ama çok bi fark yok kesinlikle.


  • xenophobe  (26.03.14 16:52:27) 
ben bütün dilim olanlardan almaya çalışıyom.
o böyle minnak minnak olanlara sanki balığın götünü başını koymuşlar gibi hissediyom nedense.

  • mutevazi  (26.03.14 17:04:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.