[]

askere gitmeden önce dövme yaptırmak?

Avantajlar?
Dezavantajlar?



 
Askeri tarafını bilemem de gitmeden önce dediğiniz için söylemeden geçmeyeyim, fazla yakın zamanda yaptırırsanız ve tozun toprağın içine düşerseniz eğitimde, mikrop kapabilir dövme.


  • whoosie  (26.03.14 09:32:54) 
askeriyede sıkıntı yaratmaz alnına silah dövmesi yaptırmadıktan sonra :)

bir avantajı da olmaz.

dezavantaj olarak da aşırı kilo kaybı veya alımı yaşarsan vücudun deforme olup dövmeyi de etkileyebilir.
  • brotha b  (26.03.14 09:39:49) 
herhangi bir şey olmuyor. tabi başındaki adamına göre değişir.
bazısı takıyor, bazısı umursamıyor.
dövmen olduğu için rdm'ye gönderilirsin, psikolojik problemlerin olduğu düşüncesi hakim oluyor.
onun dışında herhangi bir artısını görmedim :)
  • livaneli kadir  (26.03.14 09:41:28) 
dövmeyi steril tutmak vb. şeyler dışında. Askerlik açısından bir farkı yok tabii yüzü komple kaplarsan değişebilir dendiği gibi de o sosyal hayatta da değişir zaten askerlikle ilgili değil.
(git: www.tattoostime.com )

  • wallcan  (26.03.14 09:44:20 ~ 09:44:36) 
dovmenin ne olduğuna gore değişir.
bizim bolukte bi cocukta che vardi, komutan bu ne lan, atatürk dovmesi yaptırmazsın dimi falan demişti.
bu laf bişe değil de herif ruh hastasıdır takar hoş olmaz.
  • you and whose army  (26.03.14 10:14:25) 
dövmem çok, görünen yerde değil. sağlam yerde yazıcıydım. bi sıkıntı olmadı. ön kola yaptırırsan, faça falanda varsa kazma kürek sallarsın bütün gün. ha tabi senin tipin ve memleketinde çok önemli. sırf izmirliyim diye yazıcı yaptılar.


  • hasmetizm  (26.03.14 10:19:58) 
şans dostum. rdm ye atmasınlar durduk yere hiç gerek yok ve avantajıda hiç yok.
bende gitmeden once yaptırcaktım. şubede komutan "olum gitmeden yapma nasıl biri denk gelcek bılemezsın" demıstı. bende gelınce yaptırdım. orda rdmlerle takılmak hos olmaz.
ha bisey de olmaz belki ama bence gerek yok.
  • tadutadu  (26.03.14 11:11:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.