[]

ankara-bahçeli

bahçelide bi yer varmış tabu mabu oynanıyormuş ama alt katta da çiftler için odalar varmış tv falan varmış
biliyor musunuz öyle bi yer varmı



 
eskiden 7. cadde'de (burger king'in sokağından içeri girince aynı sırada) bahçeli kafe vardı; bahçesinde isteyen tavla tabu oynardı isteyen müstakil evden bozma binanın odalarında (televizyonlu deri koltuklu falan) istediğin gibi takılırdın. ama en son gittiğimde fasıl evi gibi bir yer olmuş. fakat odaları koruyup korumadıklarını bilmiyorum. oraya bi sorabilirsiniz.

bir de bahçeli 3. cadde'de kafe lak lak vardır. orası da aynı konsept: bahçede masalar ördekler müstakil eski bahçelievler evi falan... yalnız içeri/oda kısmını şahsen hiç bilmiyorum ama sanki bir arkadaşım odaları olduğundan bahsetmişti diye hatırlıyorum. oraya da bakabilirsiniz.
  • in pyjamas  (26.03.14 07:25:17) 
7.caddede migrostan sonraki aradan girince tabu diye bi mekan vardi, dedigin yer olabilir.

migros hala varmı bilmiyorum bu arada, starbucks karşısıydı enson.
  • novocaine  (26.03.14 07:42:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.