[]

Sigarayı bırakanlara soru

Sigarayı bıraktıktan ne zaman sonra hala canınız sigara istiyordu ? Ne zaman tamamen o istek yok oldu ?

Ben 1,5 senedir içmiyorum neredeyse 1 senedir hiç canım sigara istemiyor. Azıcık canım çekse içkiyle iki fırt içicem ama yok.


 
sigaranın tadını bir kere alınca o tat gitmiyor maalesef. bununla yaşamaya alışmalısın. 2 senedir içmiyorum.


  • kafadanbacakli  (25.03.14 23:06:36) 
Bıraktıktan 2 sene sonra senin gibi içkiyle 1 kahveyle 2 diye yeniden başladım. Aman deyim bırakırım nasılsa, içmiyorum işte istediğim zaman ayaklarını geçiniz. Bıraktıysan bırak düşünme daha.


  • Godless  (25.03.14 23:07:45) 
abi 2haftada falan 1paket anca bitiriyorum zorla kendini yavaş yavaş azalt 1tane iç yemekten sonra tamam


  • denizrocket  (25.03.14 23:09:01) 
La adam bırakmış 1,5 sene önce. Yavaş yavaş azalt diyosun, otomatik cevap mı ne bu, bot musun nesin :D


  • Godless  (25.03.14 23:15:21) 
ilk 4-5 ay, yemek sonrası veya çay sonrası değil de en çok alkolle canım istiyordu. çayı şekersiz içmeye, yemekten sonra başka şeylerle meşgul olmaya başlayınca kayboldu ama alkolle o kadar kolay olmadı ama insan alışıyor zamanla, 2 yıldan uzun bir süredir kullanmıyorum artık hiç bir koşulda canım istemiyor.


  • in search we trust  (25.03.14 23:15:32) 
bi kereden birşey olmaz diyerek kendini kandırma sakın. 2 kere sigaraya tekrar başladım böyle.

bir sigara trajedidir, milyonlarcası istatistik.
  • paulie walnuts  (25.03.14 23:25:01) 
sigara bıraktığında sağında solunda içen adam olsun ki yavaş yavaş bırakıyormuş hissi işe bünye alışsın buna. önce el ağız alışkanlığı gitsin sonra sigara'dan kompel uzak durursun. yani direk oksijeni bol alana girme derim. slklntl olabilir. 13 yıl oldu bırakalı. hadi hayırlısı


  • kup tuz  (26.03.14 00:11:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.