[]

general mobile discovery?

şahsen kullanan, etrafında kullanan olan, gören, duyan ve hakkında bilgi sahibi olan tüm dostlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

yarın sabahtan almayı düşünüyorum.


 
çok doğru karar.


  • basond  (25.03.14 20:43:59) 
tanıdıkda var dokunmatik vs iyi kamerada iyi. kendisi de memnun bana gore bi sakıncası fiyatı. hani temiz iphone 4 o fiyatlara veriyorlar 550 veya 650 tl cok o telefona. yada temiz bi s3 alınabilir. hayırlısı olsun.


  • kup tuz  (25.03.14 20:49:26) 
ben kullanıyorum, kesinlikle al derim. boşuna bi ton para verme başka telefonlara.


  • xenophobe  (25.03.14 21:04:30) 
ben de kullandım birkaç ay harika telefon samsung kullanıyorum şimdi ama gerçekten kullanım kolaylığı açısından samsung'u döver. ayrıca incecik hafif falan doğru karar.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.03.14 21:07:53) 
malzemesi aşırı kalitesiz telefon. şöyle söyliyim; samsung telefonu 10 kez düşür bir şey olmuyor general mobile'i 1 kez düşür ekrana paramparça oluyor. aynı kalitesizlik şarj aletinde de var. çevremde bir çok kişide bu telefonu görüyorum çoğu bundan yakınıyor; narin telefon diye. şöyle düşün fiyatı 600 civarındaysa ekranı kırılınca 150 daha vereceğii düşün; öyle bir telefon al


  • muzzz  (25.03.14 21:14:00) 
bikaç kez düşürdüm bi cacık olmadı, çok sert düşüşlere bişey diyemem kalitesiz malzeme olduğu doğru bir de sadece kamerası s3'ün yanından geçemez, onun dışında her özelliği iyi. gorilla glass yok büyük markalara kıyaslarsan. onun dışında hiç bir sıkıntısı yok. he bir de yanında gelen şarj kablosu soketi bozuyo bi adet samsung kablo alırsan mutlu mesut kullanırsın.


  • r_u_h  (25.03.14 21:21:18) 
Hazirandan beri kullanıyorum. Ne ekran kırıldı ne şarjda sıkıntım var. Her şey kullanımlara alakalı. Defalarca rom attım telefon brick de olmadı. Hrr şey sana bağlı. Düzgün kullanırsan gider uzun süre. Hoyrat kullanırsan öldürürsün. 4 kere yere düşürdüm ayrıca


  • kablelvuku  (25.03.14 21:22:54) 
Fotoğraf benim için önemli diyorsan gerçekten alman gereken telefon bu değil. Geriye kalan her şey için general mobile discovery.


  • bikbikbik  (25.03.14 21:30:19) 
benim aldığım, kullandığım, gayet de memnun olduğum telefon.

kıyas: s3
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (25.03.14 21:36:29) 
esasında şudur;

www.google.com

eğer yurt dışından getirtme imkanın varsa getirt derim. çünkü 150-200 dolar falan sanırım. mtk işlemci olduğu için imei atmak da kolay.
  • icim urperiyor  (25.03.14 22:15:50) 
çevremde kullanan herkes çok memnun


  • srcns  (25.03.14 23:56:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.