[]

göbek-diyet-spor Yardım

Ben böyle bir kaç duyuru da açtım, araştırdım, konuştum falan filan. Neyse onu geçiyorum. Şimdi size detaylı anlatacağım durumu.

1.72 benim boyum, erkeğim, 78-79 kiloyum. Kilolu olduğumu düşünmüyorum. Kilolu da gözükmüyorum. Pek aynayla işim de yok, fazla dikkat etmem yani. Önemsemem. Tek sorun, etraftan artık fazlaca duyduğum göbek konusu. Başka herhangi bir bölgede bi kiloluluk yok. Ama göbek var. Mesela gömlek giyiyorum, göbek kısmı yapışıyor. Tişört falan tek başına giymiyorum bile artık, kötü gözüküyor yani. Dar oluyor. E geniş bedende giysem, diğer her kısım büüyük oluyor.

Neyse. Ben 1 temmuz itibariyle diyet ve spora başlayacağım. 1 Ekim'e kadar. (Bundan sonra patlayacağım demek değil) Bu süre zarfında bu tür bir şeye, kararlılıkla başlayabileceğim inşallah. Okulum, bütüm vs biteceği için, daha düzenli ve dahi rutin olabilecek umarım.

Cidden yardım istiyorum. 3 ay. Bu 3 ay için, benim göbeğimi eritebilecek, birazcık da vücuduma şekil şemal verecek bir program yapmam gerek. Diyetisyene gidemem pahalıdır o. Spora gidemem, vaktim olmayacak.

Şu olacak ama. Bisiklet alacağım, kondisyon bisikleti.

Sizden ricam. Bana bu 3 aylık dönem için, hangi sporu günde ne kadar yapmam gerek bunu söylemeniz ve bu 3 ay için bir beslenme programı göstermeniz.

Ve bana deyin ki, evet bunu uygularsan göbek gider, biraz şekil alır vücudun.

Buradan cevap olarak olabilir, sözlükten mesaj olarak olabilir, buradan özel mesaj olarak olabilir. Bana ulaşır, ilgilenir ve ciddi biçimde yardım ederseniz sevinirim.

Teşekkürler.

 
www.youtube.com
www.youtube.com

açıyon bu videoyu telefondan baka baka yapıyosun eş zamanlı. tabi üçgen olmuyosun ama ben de aşağı yukarı senin ölçülerine sahibim ve ciddi şekilde göbeği eritmiştim hatta üstüne kol göğüs filan da çıktı. bu yazıyı da ajansın katalog çekimlerinden yazıyorum.
  • ko gotursun su seni  (25.03.14 19:12:08) 
1.72 boya ideal kilo 65-68 kg arasıdır. bence kilon sandığın kadar yerinde değil.

ben de seninle aynı boydayım. programıma başlayalı 3 hafta oldu farketmeye başladı ki hem etrafımdaki ilgili-bilgili arkadaşlardan hem de egçmişteki kendi spor tecrübelerimden edindiğim bilgiler doğrultusunda en etkilisi bu;,

koşu bandında 1 dk 10 hızda 1 dk 6 hızda olcak şekilde bu periyodu totalde 25 dk yapıyorum. 25 dknın ardından ne kadar çok hızlı tempo yürürsen yağ yakımın o kadar fazla olur kendi dayanak noktana bağlı.

sadece bu antremanı yapsan yeter. en etkili yağ yakma yöntemi bu. haftada 3-4 yap demicem 7gün de yapsan bi zararı dokunmaz yararı dokunur. onu kendin ayarlarsın.

beslnme konusunda da motivasyonu çabuk düşen birisi olarak ağır diyete girmedim sonra usanıp bırakıyorum sporu.

yaptığım meyve dahil kesinlikle tatlı şeker yemiyorum. hamur işi ekmek dürüm börek kesinlikle yemiyorum. zorda kaldığım zamanlar pirinç pilavı yiyorum tercih şansım varsa bulgur pilavi tercih ediyorum. haşlama sebze, salata istediğim kadar yiyorum. et tavuk sulu yemek yeteri kadar yiyorum fazla değil.

bol sıvı tüketiyorum, 2öğün arası gözüm dönerse ya eti form alıyorum şu ağaç kabuğu gibi olandan ya da domates salatalık havuç tarzı bişey yiyorum.

yani bence bisiklet yerine koşu bandı al daha etkili olur.

hedeflerimiz aynı olduu için bence sen de bu programı uygula sonuç alırsın muhakkak.
  • akşemsettin  (25.03.14 19:38:49) 
www.gencvefit.com bu siteyi bir kurcala derim.


  • kugsel adam  (25.03.14 20:00:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.