[]

çare kpss!

Şöyle ki; üniversiteden mezun olalı neredeyse 6 sene oldu, 27 yaşındayım ve son 2,5 senedir özel sektörde çalışıyorum. Bu sene KPSS'ye girme kararı aldım. Daha önce de girişimlerim olmuştu ancak pek umursamadığım için iyi bir sonuç alamamıştım. Ama özel sektörü tattıktan sonra en rahatının memurluk olacağının farkına vardım ve bu sefer bu sınavı halletmek istiyorum. Ya olacak ya olacak yani başka çaresi yok!

Kasımdan beri dersaneye gidiyorum, dersleri kaçırmadan takip ettim ancak hala düzenli bir çalışma programım yok, oturup adam gibi konu çalıştığım, test çözdüğüm yok. Kendime güvenim tam ama çalışmadan da olmuyor işte.

Şimdi sizin gazınıza, acımasız eleştirilerinize, gerçekleri gözüme gözüme sokmanıza ihtiyacım var. Buyrun, bekliyorum.

Teşekkürler.

 
hangi bölüm mezunusun , hangi kadroları hedefliyorsun ?


  • buubuu  (25.03.14 15:59:38) 
Benim dayı oğlu eşiyle bankada memur, şefleri hayatlarını karartıyor. Yani eskidenmiş memurluğun daha rahat olduğu ortamlar sadece işten atılma özel sektöre göre daha zor.

Ama sende çalış durma ne kaldı şurada, gezme fazla yoksa patronun ağız kokusuna devam :)
  • redeath  (25.03.14 16:01:42 ~ 16:01:54) 
2007'de hiç çalışmadan 94.5 aldım.

Your move.
  • [silinmiş]  (25.03.14 16:07:09) 
memur olduktan sonra da dert bitmiyor kardeş. uzmanlık tezi diye bişey var kalmaktan deli gibi korkuyorum kabus gibi çötü :((

ama memur ol tabi, özel sektörden iyidir. kendidne göre kariyer imkanı da var: daire başkanı olursun müs. yrd. olursun falan filan.
  • she is a lady  (25.03.14 16:15:48) 
ben de ekimden beri dersaneye gidiyorum da güya, 1 gün gitsem 3 gitmiyorum. matematik de çuvallıyorum ama diğer derslerde fark attım sınıftakilere. çok şaşırıyolar, geldiğin gittiğin yok diyolar nasıl bizden iyi dersler diye? ayrıntılara dikkat ederim ben, hiç aklında kalmayacak şeyler aklımda kalır, mantık kurarım. sen de yaparsın merak etme.


  • rock n roll  (25.03.14 16:20:05) 
@buubuu iibf mezunuyum ve b kadrolar için gireceğim sınava. sadece gk-gy çalışmam gerekiyor yani.

@redeath banka memurluğu ayrı bir şey. bankacı olmak istesem çoktan olurdum zaten.
  • bol kepce  (25.03.14 16:20:17) 
düz memurluğu tavsiye etmem. gerçi bölümünü bilmiyorum ama bence uzman yard.lığı-müfettişlik-meslek memurluğuna kas. bunalrın önü açıktır kariyer yaaprsın, yükselirsin. bir de 1-2 sene fulbright bursu ya da jean monent patlatırsın yurtdışında yüksek lisans ayağına, hem bursun yatar hem de türkiye'de maaşın birikir ballı kaymak :))


  • she is a lady  (25.03.14 16:26:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.