[]

apranax mı arveles mi?

başımın sol tarafında şiddetli ağrı var sol gözüme vuruyor ağrı. kımıldadığım anda da zonklamaya başlıyor. acı eşiğim düşük, ağlatıyor. 6-7 saat önce minoset içtim ama etki etmedi. apranax iç dedi arkadaşım. sözlükte en etkili ağrı kesici anketine bakınca arveles 25 mg olduğundan mideye zarar vermiyor kesmeyeceği ağrı yok denmiş. hangisini aldırsam abim eczaneye gidecek şimdi?




 
arveles baya kuvvvetlidir.


  • tekgozodadayasayangenc  (25.03.14 14:59:35) 
Benim ağrılarımı -ki bazen ölümcül şiddetli olur- ikisi de kesiyor. Mideme güvendiğim dönemlerde apranax'ı tercih ederim ama midem kötüyken arveles almaktan da çekinmem.


  • onexey  (25.03.14 15:01:45 ~ 15:02:01) 
hiç birisi bir advil değil. ama advil artık satılmıyor maalesef.
apranax vs arveles ikilisinden arveles

  • mat couthon  (25.03.14 15:02:51) 
minoset bu tür ağrıları kesinlikle geçirmiyor. apranax çok yan etkisi olduğunu duymuştum. hatta bir ara yasaklanacak dediler ne oldu bilmiyorum. majezik ya da ponstan kullanabilirsin. ponstan pek bilinmiyor ama baş ağrısı, diş ağrısı, regl sancısı hepsini kesiyor bende. hem de 3 lira.


  • Demet  (25.03.14 15:09:50) 
migren'e baktırmanı tavsiye ederim. bilgi olarak söylüyorum: relpax kullanıyorum bu tip ağrılar için.


  • demesi kolay tabii  (25.03.14 15:37:52) 
şu kadarcık ilaç m kesecek benim baş ağrımı demiştim ilk arvelesimi almadan önce, o günden beri arveles.


  • trajikomix  (25.03.14 15:38:27) 
sağolun, arveles içtim bakalım... :)


  • apartman teyze  (25.03.14 16:17:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.