[]

Sözlükteki gizemli Dessy!

Şimdi arkadaşlar, bir süredir bu gizemli nick'e taktım. Cruseo sağ olsun, az çekmedi. Biraz da siz çekin.

Herşey sözlük'te nickime bakıp birileri benim için sövmüş mü acaba diye merak etmemle başladı. Evet, Dessy nicki için entry girilmişti. Ancak çok şükür ki sadece 9. nesil çaylak olduğu yazıyordu ve fakat o ben değildim. Zira tam o an sözlük'e ilk üye olmak istediğim zaman dessy nickinin başkası tarafından alındığı uyarısı ile karşılaşmam aklıma geldi. O yüzden kendime dess nickini almak durumunda kalmıştım. Hiç de sevmezdim ama neyse idi. Benzer idi.

Belki hatırlarsınız. Unutkanlığımla ilgili duyuru açmıştım öncesinde. Ben bir çok olayda 50 ilk öpücük sendromu yaşıyorum ciddi anlamda. Yaşadığım bir olayı ilk kez yaşıyor veya daha önce hiç yaşamamışım gibi unutabiliyorum. Beyin bazen bazı şeyleri sıfırlıyor. Yakın çevremde bunu gayet iyi biliyor. Neyse ki beni bu halleri ile seviyorlar. <3

Öte yandan, seneler önce, çok sevdiğim Destina şarkısını yabancı platformlarda Desstyna nicki olarak değiştirmiş, senelerce bu şekilde kullanmış, zamanla yurt dışındaki arkadaşlarım bunu dessy'e dönüştürmüşlerdi. İşte Dessy'in hikayesi bu. Original and unique!

Peki bu durumda sözlükteki gizemli Dessy kimdi? Ben olabilir miydim? Yoksa masum bir kızın günahını mı alıyordum?

Unutkanlığımla ilgili ciddi sorunlar yaşadığımı belirtmiştim. Geçmişte çok gereksiz mail adreslerim vardı. Bir tanesi hacklenmişti zaten, geri kalanlarını da hiç kullanmadığım için sonunda kapanmıştı. Ancak şeytan beni bir kez dürtmüştü. Acaba vakti zamanında artık kullanılmayan bu mail adreslerinden biri ile kendime bir sözlük hesabı mı açmıştım? Bununla ilgili sözlük irtibat formuna yazı yazdım ancak henüz iplenmedim. Tüm bu mail adreslerini belirttiğim bir mesaj attım kendilerine ve fakat cevap alacağımdan ümidim yok.

Ne yapsam da kayıp kardeşimi ya da eski benliğimi bulsam?

 
burcix'e (entryi giren) mesaj attım. belki o bilir kim olduğunu.


  • kaputt  (25.03.14 13:30:03) 
Ben tabii sözlük işleyişini tam anlamıyorum. Dessy diye bir kullanıcı yok muymuş yani sözlük'te? Eğer öyle ise, o nick'i ben neden alamadım?


  • dessy  (25.03.14 13:32:34) 
Yine bulamıycam, yine bulamıycam :(

Sözlük üst yönetminden yok mu burada biri hiç, ona yazsam?
  • dessy  (25.03.14 13:56:13) 
abi ben şimdi dessy nicki ile kayıt oldum. bir hata mı var?


  • winstoncash  (25.03.14 20:12:23) 
nasıl ya? :(


  • dessy  (26.03.14 07:53:03 ~ 07:58:09) 
zamanında dessy diye biri kayıt olmuştur, sonra uçurulmuştur, onun için siz kayıt olmak istediğinizde bu nick var demiştir, ama siz ona ulaşamamışsınızdır.
ama bu database belli süre tutuluyordur. artık bu süre geçmiştir ve onun için dessy ile kayıt yeniden olunabilmiştir. şanssızlık olmuş.

  • kaputt  (26.03.14 09:43:53) 
winstoncash arkadaş bana hesabı verdi!!!!! <3 <3 <3


  • dessy  (26.03.14 11:07:50) 
:) haydi, hayırlı olsun


  • kaputt  (26.03.14 12:56:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.